Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Sommer hele året i Sørlandsbadet

Sørlandsbadet bølgebasseng og strømkanal
Sørlandsbadet.
Photo: Hildegunn Skage Teinum©Visit Sørlandet

Siden 2007 har Sørlandsbadet gledet badende gjester i alle aldre. Beliggenheten helt innerst i Rosfjorden i Lyngdal er perfekt for et badeland. Bygget ligger mellom to campingplasser og Rosfjord Strandhotell, kun to kilometer fra Lyngdal sentrum. Her er det kort vei fra flere destinasjoner i vestre del av Sørlandet. 

Sørlandsbadet er et komplett aktivitetshus. I tillegg til badeland med svømmebasseng, bølgebasseng, motstrømskanal, sklier og barnebasseng har Sørlandsbadet en egen velværeavdeling og treningssenter.

Avtale med flere overnattingsteder

Sørlandsbadet har avtale med flere overnattingssteder i nærheten, slik at nå du booker overnatting får du også gratis inngangsbillett til Sørlandsbadet. 

Følgende overnattingssteder er med på ordningen:

Vårens vakreste eventyr

Vannskliene på øya er åpne lørdager og søndager fra påske og ut høstferien. Men i selve påskeferien og høstferien kan du skli hver dag!

Påska kalles for "vårens vakreste eventyr", for da åpnes uteskliene ved Sørlandsbadet. Om snøen ligger helt til påske på anlegget, får man muligheten til å løpe gjennom snøen i badetøy på vei opp igjen til terrassen.

Saltos badeøy

Maskoten Salto har fått sin helt egne badeøy innerst i Rosfjorden og den er selvfølgelig formet som en sel. På badeøya finner du et lite plaskebasseng med lekestativ og sklier for de minste barna. På toppen av stativet et det en stor bøtte som samler opp vann og tømmes over stativet og henrykte barn med jevne mellomrom. 

Det er også her på badeøya de store uteskliene ender opp. Disse åpner som nevnt til påske, mens resten av badeøya åpner i juni. 

Skinner sola er det helt nydelig å finne seg en solstol på badeøya. Her kan man slappe av mellom slaga og kose seg med en slush eller en is. 

Møt maskotene Salto og Selma

I helger og ferier kan du møte maskotene Salto og Selma i Sørlandsbadet. De to selene danser Sørlandsbadet-dansen ved bølgebassenget og går rundt og hilser på barna etterpå. Noen ganger dukker de også opp på forskjellige arrangement rundt om i distriktet. 

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal. Her finner du både badeland og treningssenter.

Ingen grunn til å droppe treninga i ferien

I treningssenteret på Sørlandsbadet kan du kjøpe drop-in billett til treningsstudio eller ble med på en av de faste saltimene. 

Liker du best å trene ute, kan du hente turark i resepsjonen. Turforslagene passer for både gåturer, løpeturer og sykkelturer, og mange av dem er tilpasset for barnevogn eller rullestol. 

Langs strandpromenaden mellom Sørlandsbadet og Rosfjord Strandhotell finner du også utendørs treningsapparater. 

Trening med vektstang på Sørlandsbadet
Sørlandsbadet.
Photo: Sørlandsbadet

Your Recently Viewed Pages