Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
See salmon at Kvåsfossen in Lyngdal, Southern Norway
See salmon at Kvåsfossen.
Photo: Heidi Sørvig / Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Når barna er fornøyde, har de voksne det bra

Barnefamilier kjeder seg ikke i Lyngdal. Vannmoro året rundt i badelandet Sørlandsbadet, aktiviteter for barn på Rosfjord Strandhotell og kanoutleie er bare noen av mange familievennlige aktiviteter i Lyngdal.

Lyngdal har mange aktiviteter for hele familien

I badelandet Sørlandsbadet kan hele familien kose seg i det våte element året rundt. Her er det alltid 30 grader i vannet. Sjekk hvem i familien som er kjappest ned den 60 meter lange sklia, eller utfordre hverandre til å hoppe fra femmeteren. 

I badelandet finner dere også barnebasseng, strømkanal, bølgebasseng og et stort idrettsbasseng. Velværebassenget med varmtvann er åpent for voksne, pluss barn under tre år. Her finner dere også kaldkulp og ulike badstuer.

Sørlandsbadet turpark er et naturområde med aktiviteter for hele familien. Velg mellom tre forskjellige turløyper med ulike temaer dere kan lære mer om: livet i fjæra, tresorter og flyttsteiner fra istiden. Dere kan grille på egne bålplasser. Den spreke familien kan legge ut på sykkelturer av ulik lengde og tyngde. 

Du finner også en utendørs treningspark til fri bruk. Barna er velkommen til å leke med treningsapparatene som står rett foran Rosfjord Strandhotell. 

Besøk den gøyale Minigolfparken i Lyngdal

Tunet og låven er fylt med totalt 18 hull hvor 6 hull er innendørs, og 12 hull er utendørs. Du finner Minigolfparken ved Rosfjorden i Lyngdal.

Åpningstid
Sommer: Hver dag fra kl. 11-21
Fra skolestart og utover høsten: Lørdager og Søndager fra 12-18

Mer informasjon og priser etc finner du her på Adventuregolf sin nettside.

Rosfjord Adventuregolf

Flere utendørsopplevelser

Rosfjord

På Rosfjord Strandhotell kan dere nyte livet på en finkornet sandstrand, fiske krabber, dra på fisketur, dykke, spille fotball eller strandvolleyball. Dere finner barnevennlig meny, lekerom i kjelleren, stor lekeplass ute og aktiviteter i alle ferier. 

Billetten til badelandet Sørlandsbadet, kun en liten spasertur unna, er inkludert i romprisen på Rosfjord Strandhotell. Og det beste av alt - bor du der flere dager får du ny billett hver dag. Like ved hotellet ligger også Sørlandsbadet turpark.

Når du bor på Rosfjord Strandhotell har du praktisk talt stranda for dine føtter med det samme du går ut døra. Den lange sandstranda med badebrygge er perfekt for lange, late stranddager.

Kjøkkenet på Rosfjord Strandhotell er kjent for sin herlige mat. I restaurant Verket serveres mat med topp kvalitet og god smak. Her er det fokus på lokale råvarer og lokalt forankret mat og kokkene er i verdensklasse. 

Arrangementer for barn i Lyngdal

Ikke gå glipp av Barnas Sørland nyhetsbrev

Få informasjon om hva som skjer for barnefamilier på Sørlandet. 
Meld deg på Barnas Sørland nyhetsbrev

Ferie på Rosfjord Strandhotell

Ferie på Rosfjord Strandhotell
Nasjonalt villakssenter- Kvåsfossen

Bli med på juvkanten i Kvås
Vandringstur på Skrelia Lyngdal norge

Skrelia Lyngdal

Flere aktiviteter for barnefamilier

Kulturhuset i Lyngdal inneholder bibliotek, flerbrukssal, kinosal, konferansesal, kontorer for kulturadministrasjonen, samt restaurant. Huset ligger midt i Lyngdal sentrum. Lyngdal Kino viser de siste barne- og familiefilmene gjennom hele året. En gang hver sommer arrangeres Barnas dag i Lyngdal sentrum, med masse aktiviteter og underholdning.

Camp Lyngdal har utleie av kanoer og båter, så barnefamilier kan nyte båtlivet på sjøen i Lyngdalsfjorden. Den lange sandstranda Kvavikstranda ligger rett ved familiecampingen. Campingplassen har både fotballbane og lekeplass med apparater. Dere finner et friområde rett i nærheten, og bare 300 meter fra campingen er det blant annet merket tursti.

På Tingvatn kan du låne utstyr til aktiviteter som blant annet pil og bue, vikingenes sjakkspill og kubbespill. I Vikingteltet kan du prøve vikingklær og lære mer om vikingene sitt levesett. I kafeen serveres enkle småretter og museumsbutikken er full av spennende bøker og gaveartikler.

Utendørs kan du prøve deg på en gratis guidet tur på området med elektronisk guide til mobil. Er du heldig finner du kanskje en av de forsvunne myntene til Kong Knut og da vanker det diplom. På Tingvatn Fornminnepark og besøkssenter er det organiserte aktiviteter til faste tider hver helg gjennom sommeren.

Lucky Strike er et aktivitetssenter i Lyngdal, hvor du kan more deg med bowling, biljard, air-hockey, god mat og drikke av både varmt og kaldt. Bowlingsenteret holder til ved den mest populære stranda i Lyngdal og har fin utsikt til både stranda og turområde fra kafeteriaen og terrassen.

Her kan det spilles på 6 laminat baner som kan ta inntil 10 spillere hver, og alle banene har automatiske bumpers på sidene så det blir litt lettere for de minste i familien. I tillegg er det eget spillerom med biljardbord, fotballspill og air-hockey.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen