Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder LYNGDAL

Oppfinnerparken i Lyngdal

  • Rosnesveien 7, Lyngdal
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til en dag med grenseløs oppfinnsomhet. Legg turen til familiebyen Lyngdal og Oppfinnerparken der tusenkunstneren og Farmen-vinneren Erik Alfred har åpnet en gøyal Oppfinnerpark.

Erik Alfred tar med seg sjelen til Handverksfabrikken ned til Låven til Bestefar på Rosfjord, og skaper den samme magiske stemningen for barn i alle aldre: Oppfinnerparken i Lyngdal.

Oppfinnerparken er stengt for sesongen. 
Hold deg oppdatert på nettsiden og Facebook og så håper å se deg i Lyngdal!

Den nye Oppfinnerparken i familiebyen Lyngdal er et paradis for barn i alle aldre. Kreativitet og skaperglede er i fokus gjennom de unike aktivitetene og bodene du finner her. I parken får du en magisk atmosfære hvor barna kan ta del i og utforske en rekke spennende oppfinnelser. La dem bygge selv og bli fascinert av oppfinnelsene som blir til. Både tunet og låven er fylt med gøyale aktiviteter som sirkus, snekkerbod, tegnerom, vannaktiviteter, luftkanon, mølledam og vaffelpresse. I Kramboden kan du reise tilbake i tid for å handle både leketøy og sukkertøy som bringer frem minner hos de litt eldre. Her finner du noe for hele familien!

Oppfinneren Erik Alfreds visjon er å “gjenfortrylle verden”. Nå har han tatt med seg sin verden til familiebyen Lyngdal. Han tar stor del i parken hvor han skaper en særegen stemning. Erik Alfred er på plass for å hjelpe barna med deres oppfinnelser.

Erik Alfreds Oppfinnerverksted er en av hovedattraksjonene i parken. Her finner du en komplett vann- og reimdrevet maskinpark fra 1890. Du får oppleve hele maskineriet våkne til liv når maskinene settes i gang.

I serien “Oppfinneren” som gikk på TV med stor suksess, fikk vi se ulike konstruksjoner bli til, og flere av disse får du se og demonstrert i parken. Her er det mye underlig å bli fascinert av.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages