Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder LILLESAND

Lillesand bobilparkering

  • Kokkenes, Lillesand
  • +47 99361500
  •  /  km From You
Overview
Details

Midt i Lillesand sentrum finner du en svært populær bobilparkering med panoramautsikt til sjøen og Lillesand havn.

På Kokkenes i Lillesand sentrum, like overfor gjestehavna, ligger Lillesand bobilhavn og serviceanlegg. Bobilhavna er tilgjengelig vår, sommer og høst, og er mye brukt av bobilturister fra tidlig vår til sein høst.

Det er lett å forstå hvorfor. Her parkerer man, bokstavlig talt, på brygga, i umiddelbar nærhet til det fineste Lillesand har å by på, sjøen og et hvitmalt, sjarmerende sentrum.

Fra bobilhavna på Kokkenes er det kun få minutters rusletur gjennom koselige bygater til gågate og havnepromenade, restauranter, nisjebutikker, vinmonopol, matvare- og delikatesseforretninger. På vei ut til havna går du forbi fiskebrygga, og gjennom den idylliske sørlandske bebyggelsen som gjør Lillesand så unik.

Like ved bobilparkeringen finner du også Verven kystkultursenter med gratis robåtutleie og den populære, grønne lungen S.N.Hansens park, med badestrand, lekeplass og et mye brukt piknikområde. Et par minutters gange i motsatt retning kommer du til Oreholla, et annet populært sted for en utflukt med grillplass, badestrand og stupebrett. Her bor du rett og slett midt i smørøyet!

Bobilhavna driftes av Lillesand kommune, og på kommunens nettsider kan du til enhver tid sjekke om det er ledige plasser.

I forbindelse med SmartBy-prosjektet montert 25 sensorer på bobilparkeringen. Betaling for oppholdet gjøres via betalingsautomaten i Bobilhavna som tidligere.

Besøksadresse: Dybvannskaia på Kokkenes

Bobilparkeringen tilbyr:

- Eget servicebygg med to dusjer og to toaletter.
- Tømming av spillvann og toaletter (tømmestasjon) på baksiden av servicebygget.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatting

Camping
  • Sanitær tømmestasjon
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages