Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kristiansand Tretopphytter

  • Tronstadvegen 8, Kristiansand
  • +47 90532309
  •  /  km From You
Overview

Mens vi venter på at Kristiansand Tretopphytter skal bli ferdig bygd; ønsker du å oppleve skogens ro, stillhet og det å VÆRE i naturen? Den lille villmarkscampen kombinerer harmoni, lek og friluftsliv på det idylliske Sørlandet.

Se for deg en hardbarka friluftstur med gnagsår, minimalt med mat og marsjering i timesvis. Fristende? Så ser du for deg det motsatte:
Du padler i kano over blikkstille Trobbevann, en snau mil fra Kristiansand, og over til Den lille villmarkscampen.

Her blir du konfrontert med dagens første dilemma: Skal jeg slenge meg i hengekøya eller slå meg ned i gapahuken og fyre opp kaffekjelen? Når kvelden kommer og du synker ned i sengen: en hengekøye med myggnett, som hviler mellom høyreiste trær, skjønner du: Jeg er akkurat der jeg skal være.

Aktiviteter og avslapping - Den lille villmarkscampen
Den lille villmarkscampen er for deg som synes gleden med friluftsliv først og fremst er kosen. Samtidig kan du og dine når som helst gå fra avslapping i gapahuken til å kaste deg uti lek for å temme rastløsheten.

Veien er kort fra zipline til et forfriskende ferskvannsbad i Trobbevann, som også har rikelig med fisk.

Alt smaker bedre i skog og mark, derfor har vi gjort klar bålpanne med kaffekjele, grillrist og stekepanne så du kan tilberede enkle, men smakfulle måltider.

Når kvelden kommer, er «sengen» redd opp: kvalitetshengekøyer fra Hennesey Hammock, med myggnett og tak/tarp for en mest mulig behagelig nattesøvn. Hengekøyene kan enkelt hektes fast i ferdig oppsatte stropper. Du trenger bare ta med din egen sovepose.

Her kan du oppleve noe som er annerledes, eller som Arne Næss sa det: «En ikke-dagligdags opplevelse som skaper de dype sporene i minnet».

Varmt velkommen til villmarka!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages