Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kristiansand Tretopphytter

  • Tronstadvegen 8, Nodeland, Kristiansand
  • +47 90532309
  •  /  km From You
Overview

​Tretopphytta på Nodeland utenfor Kristiansand har fått det passende navnet "Kvisten" og er bygget på skogens premisser. Den er likevel topp moderne med strøm og vann, og et fullt utstyrt lite kjøkken.

Se for deg en hardbarka friluftstur med gnagsår, minimalt med mat og marsjering i timesvis. Fristende? Så ser du for deg det motsatte: Du padler i kano over blikkstille Trobbevann, en snau mil fra Kristiansand, og over til Den lille villmarkscampen og Kristiansand Tretopphytter.

Kristiansand Tretopphytter har gleden av å kunne tilby en ekte Tretopphytte til deg og dine.

Hytta har kjøkken/stue med peisovn, soverom med dobbeltseng, hems med to adskilte rom (to senger på hvert rom). Hemsen har takvinduer så her kan du ligge og telle stjerner før du sovner... Sengetøy, stort og lite håndkle. Bad med toalett og dusj. Det er plass til 6 personer og hytta har en stor terrasse!

Hytta er tegnet og prosjektert av anerkjente Arkicon, og selve gulvflaten starter seks meter over bakken. Verandaen utenfor hytta er utstyrt med gode utemøbler og en bålpanne, og den henger nærmest utover en skrent som gjør opplevelsen enda mer spektakulær.

Kjøkkenet har koketopp på gass, komfyr på strøm, oppvaskmaskin, kjøleskap,gryter, stekepanne, kaffekjele, presskanne. ​

Det følger 2 kanoer med til hytta, samt 6 vester. Det er gode fiskemuligheter, ta med egen fiskestang. 

Det er bålpanne både på verandaen oppe ved hytta, og nede ved kanobrygga.

Badstue med plass til 6 personer mot ekstra kostnad.

Aktiviteter og avslapping - Den lille villmarkscampen
Den lille villmarkscampen er for deg som synes gleden med friluftsliv først og fremst er kosen. Samtidig kan du og dine når som helst gå fra avslapping i gapahuken til å kaste deg uti lek for å temme rastløsheten.

Veien er kort fra zipline til et forfriskende ferskvannsbad i Trobbevann, som også har rikelig med fisk.

Alt smaker bedre i skog og mark, derfor har vi gjort klar bålpanne med kaffekjele, grillrist og stekepanne så du kan tilberede enkle, men smakfulle måltider.

Når kvelden kommer, er «sengen» redd opp: kvalitetshengekøyer fra Hennesey Hammock, med myggnett og tak/tarp for en mest mulig behagelig nattesøvn. Hengekøyene kan enkelt hektes fast i ferdig oppsatte stropper. Du trenger bare ta med din egen sovepose.

Her kan du oppleve noe som er annerledes, eller som Arne Næss sa det: «En ikke-dagligdags opplevelse som skaper de dype sporene i minnet».

Varmt velkommen til villmarka!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages