Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Kristiansand KRISTIANSAND

Høyt & Lavt Odderøya

  • Sjølystveien 27, Kristiansand
  • +47 45863000
  •  /  km From You
Overview

Høyt & Lavt Odderøya er et innendørsanlegg med 8 forskjellige klatreløyper med mange spennende hindre.

Høyt & Lavt Kristiansand skal skape et unikt klatresenter på Odderøya der sportsklatrere og nybegynnere skal få oppleve morsomme og utfordrende opplevelser.

Denne vinteren blir det Høyt & Lavt Kristiansand som kommer til å stå for driften av den innendørs klatreparken (tidligere Xland) på Odderøya. Dette kommer de til å gjøre frem til våren, da starter ombyggingen av klatresenteret på Odderøya i Kristiansand.

Høyt & Lavt Odderøya er stengt pga. koronasitiasjonen. Se nettsiden for oppdatert info.

Inne i Høyt & Lavt Odderøya er det 17 meter under taket. På innsiden finner du 110 ulike elementer: Blant annet lavt- og høythengende hinderløyper, klatrevegger, fritt fall-anlegg på 14 meter, klatrenett, zip-coaster, opptil 30 meter lange zip-lines og mye mer! Du finner dem på Odderøya, vis-a-vis Kilden.

Se hoytlavt.no/kristiansand for oppdateringer om åpningstider. Er du er gruppe eller bedrift kan du booke dem i ukedager.

Mer om landets første innendørs aktivitetspark på Odderøya i Kristiansand.

- "Høyt & Lavt Odderøya skal driftet av Høyt & Lavt gjennom vinteren (til 31. mars 2020), vi kommer også til å bygge buldrerom og noen vegger med en gang. Vi bygger om til klatresenter fra våren av og til åpning høsten 2020, da vil deler eller heler av anlegget være stengt. Videre kommer også en ytterligere styrkning og satsnings i klatreparken i Høyt & Lavt Kristiansand når den åpner igjen for sesongen" forteller Ole Kristian Hansejordet, markedssjef i Høyt & Lavt.

- "Vi kommer til å bygge et buldrerom som skal stå klart i løpet av vinteren. Slik at klatrere har mulighet til å komme og trene, forteller markedssjef i Høyt & Lavt Ole Kristian Hansejordet. Videre kommer vi til å endre litt på priser, åpningstider og noe på tilbudet. Det viktigste blir at det er et godt tilbud til de som ønsker å klatre."


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages