Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder ARENDAL

Canvas Hove friluftsaktiviteter

  • Hoveodden 200, Arendal
  • +47 37030400
  •  /  km From You
Overview

Canvas Hove i Raet nasjonalpark utenfor Arendal tilbyr utrolig mange spennende friluftsaktiviteter til vanns og til lands.

På Canvas Hove og omegn kan du, din familie og venner være med på mange forskjellige friluftsaktiviteter:

Stisykling med el-sykkel
De færreste har prøvd å sykle gjennom skogen med fulldempet elektrisk sti-sykkel. Vi lover at du kommer til å få en minneverdig opplevelse. Våre guider kan vise deg Arendals beste stier med Tungvekteren (start ved Dråbelia) og Åsbieskogen i spissen. Vi arrangerer også nybegynnerkurs på forespørserl.

Katamaran seiling
Hobiecats trimaraner er et av våre favorittleketøy. Her kan du velge mellom heftige seilopplevelser eller cruise rundt på grunt vann. Båten har nemlig mulighet til fremdrift også uten seil, ved at man tråkker med beina på pedaler som driver den frem i 2-3 knop. Det er plass til to voksne, eventuelt sammen med to barn. Denne båten er både trygg, stødig og veldig morsom.

SUP – Standup paddleboard
SUP er gøy og utfordrende for alle, enten du er fire år eller 80. Vi leier ut disse brettene på timebasis. Dette er verdens raskest voksende vannsport og det er nok fordi brettet har mange bruksområder. Du kan padle en lang tur, drive med SUP-yoga, leke med ungene eller ha det som din egen “brygge” på snorkling. Opp til deg. Ut å lek!

Kano med glassbunn
Denne kanoen med plass til to gir deg en unik mulighet til å se den vakre naturen både over og under vann. Et stort vindu i dørken gir deg et krystallklart bilde av hva som er under deg. De store områdene med grunt vann i Hovekilen er perfekt for deg som vil se undervannsverden fra et helt nytt perspektiv. Her finnes østers, tareskog, krabber, flyndrer og mange hundre spennende ting å se på. 

Undervanns-safari med el-scooter
Sørlandets kuleste aktivitet? Opplev Raet nasjonalpark med elektrisk undervanns-scooter! Våre guider viser deg en spennende verden under vann og viser deg østers, havsalat, fisk, tareskog og mange andre ting. Turen går rundt Gjessøya hvis været tillater det, og tar rundt halvannen time. Du får opplæring og våtdrakt av oss hvis du ikke har selv.

For oppdaterte priser og booking sjekk Canvas Hoves webside.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages