Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Lindesnes & Mandal LINDESNES

Adventure Norway

  • Hesså, Lindesnes
  • +47 48151854
  •  /  km From You
Overview

Adventure Norway er Norges sydligste raftingsenter som tilbyr spennende opplevelser omgitt av nydelig natur.

Adventure Norway ligger på Hesså, nord i Marnardal, omringet av vakker og rolig omgivelse. Deres mest populære aktivitet er rafting, men de tilbyr også klatring, rappellering, paintball, bushcraft, elgsafari, kanoutleie, zipline, kayakk-kurs. Passer for alle og er ideelle familieaktiviteter.

Adventure Norway holder til på Hesså, kun en times kjøretur fra Kristiansand og Mandal. Her kan du også sette opp teltet, parkere campingbilen eller leie en hytte.

De ønsker at alle deres kunder skal oppleve og mestre møtet med naturen og naturens krefter på en god og positiv måte. Alle våre guider er kvalifiserte. 

Raftingsenteret ligger nydelig til ved Mandalselvas bredder, elva er også en av Norges beste lakseelver, her kan du sitte og nyte kaffekoppen mens du ser laksen hoppe, beveren svømme eller ørna fly høyt over elva på speiding etter mat. 

Som en av de få aktører i Norge er Adventure Norway "Adventuremark" sertifisert, dette betyr at alle aspekter av sikkerhet og kvalitet er dekket.

Eier og daglig leder er Ewen Martin. Ewen startet Adventure Norway i 2003. Ewen hadde en karriere i det britiske militæret som trenings instruktør. Han jobbet hovedsakelig som friluftsliv instruktør som trente soldater i hele Europa. Ewen har også ledet flere klatreekspedisjoner i Nepal, Argentina, Norge Frankrike og Østerrike.

Overnatting:
Adventure Norway har 6 hytter med 4 sengeplasser i hver, 1 leilighet med eget kjøkken, Trelavvo med plass til opptil 15 personer og 2 lavvoer ved elvebredden med plass til 10 personer i hver.

Det er også teltplasser ved elvebredden og bobil/campingvogn plasser.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Lindesnes
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages