Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Southern Norway

Endelig julebordsesong!

Jul i gågata, Mandal.
Photo: Fotograf Iselinn Andersen

Etter lang tid er det endelig muligheter for å samle gode venner, familie og kollegaer rundt et hyggelig pyntet julebord. I Lindesnes finnes det mange spennende muligheter for dere som ønsker å gjøre noe ekstra ut av førjulstiden.

 Hyggelige toner og litt dans på stolene

Kastellet disker de opp med sang, dans og ikke minst - god mat! I år presenterer Kastellet og Servitørkompaniet middagsshowet "Får vi feire jul i år?". Her blir det et fantastisk show, treretters middag med aperitif. Servitørene gleder seg og kompaniet likeså. 

Booking: tomerik@kastellet.no

Datoer: 2.12, 9.12, 3.12 og 10.12

Dekket bord med julestjerner og juletre i vinduet og snø på utsiden
Jul på Kastellet.
Photo: Kastellet

Jul på Kastellet

 

Vakker musikk og bølgeskvulp

Lindesnes Havhotell som ligger idyllisk til mot havgapet kan du oppleve to magiske julekonserter med middag i år. Med sin unike beliggenhet mot havet er dette et suverent sted å ha julebord med overnatting.

Fredag 25. november blir det fire-retters juleinspirert middag og konsert med Silje Torsøe. Dette blir en kveld for alle sanser, nydelige og smakfulle opplevelser. Booking: post@havhotellet.no eller tlf: 38 60 08 00 

Søndag 27. november er det igjen tid for juletradisjonen med Myrulls årlige julekonsert. Fire-retters juleinspirert meny serveres på Lindesnes Havhotell, før man vandrer bort til restaurant Under og hører på julekonsert med Nordsjøen som bakteppe. Book her.

Jul på Lindesnes Havhotell
Jul på Lindesnes Havhotell.
Photo: Lindesnes Havhotell

Jul på Lindesnes Havhotell

 

Helaftens humorshow

Hos Marna Cafè kan du oppleve humorshowet med og av John Erik Loland. Her får du aperitif, tre-retters julemiddag og et helaftens humorshow! Booking: sandra@marnacafe.no, tlf; Sandra 90 12 49 97 eller Jens Olav 45 04 35 34

Datoer: 18.11, 19.11, 25.11, 26.11, 2.12, 3.12, 9.12, 10.12, 16.12, 17.12.

De serverer også nydelig julelunsj med ribbe og riskrem, som en perfekt juleavslutning med jobben. 

Julelunsj på Marna Cafe
Julelunsj på Marna Cafe.
Photo: Marna Cafe

Julelunsj på Marna Cafe

 

Julemiddag i hyggelige omgivelser

Smakfull julemiddag og hyggelig atmosfære er det du må vite om julebord på Kjøbmandsgaarden Hotel. Legg julebordet til Mandals eldste hotell, og våkn opp til nydelig frokost dagen etterpå. Booking: post@kjobmandsgaarden.no

Jul på Kjøbmandsgaarden Hotel
Jul på Kjøbmandsgaarden Hotel.
Photo: Kjøbmandsgaarden Hotel

 

Julemiddag & julelunch

Hos Tidemands Cafè får du servert deilig julemat både som middag og lunsj! Om dere ønsker helaften eller helt enkelt så får du det hos Tidemands. De har pinnekjøtt-tallerken, ribbe-tallerken og juletallerken. Book på post@tidemands.no eller på telefon 994 09 500.

Julebord på Tidemands Cafè
Julebord på Tidemands Cafè.
Photo: Tidemands Cafè

Julebord på Tidemands Cafè

 

Juletapas med en twist!

Jentan på Båly serverer deilig jule- og nyttårstapas med mange spennende smaker og kortreist mat! Har du allerede julebordlokalet er dette det perfekte alternativet for å få den skikkelig julestemningen på julebordet på plass. Se nettsiden for bestilling.

Juletapas hos Jentan på Båly
Juletapas hos Jentan på Båly.
Photo: Jentan på Båly

Juletapas hos Jentan på Båly

Your Recently Viewed Pages