Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Gluba Treetop Cabins
Gluba Treetop Cabins.
Photo: Fotograf Morten Fasseland
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Vi har satt sammen en liste over 10 spennende overnattingsmuligheter i Lindesnes! Hva med å tilbringe ei natt i tretoppene på Gluba Treetop Cabins, eller å sovne til bølgeskvulp og frisk sjøluft på ett av de tre fyrene vi har i Lindesnes?

Lindland Gård / Art Café

A terrace in front of a cabin with Jacuzzi

Unn deg muligheten til å komme vekk fra bylivets mas og over til fred og ro i flotte naturomgivelser. På Art Café kan du nyte naturen med flott utsikt fra verandaen, flotte turer, bade- og fiskevann og flere andre aktiviteter i umiddelbar nærhet. Mandalselva som er kjent for laksefiske ligger ikke langt unna. 

Hyttene er utstyrt med det du måtte trenge, og har også en stor veranda med egen terrasse. Her kommer man tett på naturen. Ved leie inkluderes også inngang på Lindland Gård familiepark som ligger ca. 15 minutters kjøring fra hyttene.


Gluba Treetop Cabins

Gluba Treetop Cabins

Bo oppe i trærne. Gluba Treetop Cabins lar deg overnatte i høyden, i rolige og flotte naturomgivelser nær sørlandskysten. Mens du tilbringer tid i tretoppene kan du og familie eller venner nyte fantastiske turomgivelser.

Området inneholder også eventyrlige padlemuligheter, og kanskje du finner et par overraskelser!


Adventure Norway

Hobbithuts

Hos Adventure Norway kan du overnatte i hobbithytter, små campinghytter, en leilighet eller i lavvoer ved elvekanten. Området ligger nydelig til langs elva, i rolige naturlige omgivelser. 

Her kan man bli med på rafting, klatring, kanotur, eller nyte late dager med bading og fisking.


Mandal Hotel

Hotelroom

Se den fantastiske utsikten fra hotellrommet, hør lyden av bølgeskvulp mens du beundrer byens skjulte skatter som befinner seg bare et steinkast unna.

Mandal Hotel er bygget med kjærlighet for Mandal og for å skape opplevelser som huskes. Her kan du nyte nydelig lokalmat på Anker restaurant, kjenne lukten av sjø og sol eller følelsen av vinden som pisker i ansiktet på en av takterrassene.


Lindesnes Havhotell

Woman kayaking at Lindesnes Havhotell

Lindesnes Havhotell ligger idyllisk til på Båly i Spangereid. Her er det like flott på sommeren som på vinteren. En koselig spasertur unna finner du Kråkevika med hvitkornet badestrand og glatte svaberg. Lindesnes fyr ligger ca. 10 km unna, og er obligatorisk ved et opphold på hotellet.

I tillegg ligger hotellet i senter av Sørlandets beste destinasjoner for barn. Lindland Gård, Sørlandsbadet og Dyreparken for å nevne noen. Den verdenskjente undervannsrestauranten "Under" ligger i gangavstand til Lindesnes Havhotell.


Kjøbmandsgaarden Hotel

White old house

Kjøbmandsgaarden Hotel ligger sentralt plassert midt iMandal sentrum, med trange koselige gater og hvitmalt trehusbebyggelse. Kort gåavstand til shoppingsenter og en koselig gågate, sandstrender, museum og spisesteder.  

Hotellet har tilhold i en verneverdig trebygning og har gjennom interiør og atmosfære tatt vare på noe av kjøpmannsmiljøet fra midten av 1800-tallet.


Furuholmen

White, yellow, red cabinsnext to the sea.

Furuholmen er et av mange områder med utleieleiligheter. Like i vannkanten, med vakker skjærgård, strender og svaberg. Båtutleie, lekeplasser, kiosk og et bilfritt miljø gjennom parkeringsanlegg under jorden.

Nydelig sørlandsidyll som ligger midt mellom Mandal sentrum og Lindesnes fyr.


Tregde Ferie

Marina Tregde Ferie

Bo i en ferieleilighet på bryggekanten, eller en koselig hytte hos Tregde Ferie. Her er det butikk, bassenger, turområde og utleie av kajakk, SUP og båter i ulike størrelser. 

Tregde Ferie ligger idyllisk til langs skjærgården i Mandal, og nullpunktet ligger like i området.


Fyrferie

Lindesnes lighthouse at night

Drømt om å være fyrvokter? Sjekk inn på et av de tre fyrene vi har i Lindesnes. Mest kjent er Lindesnes fyr, Norges sydligste fastlandsfyr. Her kan du bo i fyrleiligheten og våkne opp til sola som skinner på fyrtårnet. På skikkelig "godværsdager" kan bølgeskvulpen nå helt opp til vinduet... 

Ryvingen fyr er Norges sydligste fyr, og ligger på ei øy utenfor Mandal. Her er det flere overnattingsmuligheter, og plass til mange. Øya byr på opplevelser for alle aldre, hele året. 

Hatholmen er fyrstasjonen som leder innseilingen til Mandal. Her kan du nyte kaffekoppen til soloppgang, i stillhet med utsikt ut over havet, samtidig som du er bare en liten båttur fra Mandal sentrum.


Følg gjerne Visit Lindesnes på Facebook og Instagram for flere tips fremover!

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages