Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Jul i Mandal by

Jul i gågata .
Photo:
Jul i gågata .
Photo:

Opplev julemagien

i Norges sydligste by - Mandal. Ta juleshoppingen i en av byens koselige nisjebutikker, få julestemning på ALTI-senteret, finn vintage-skatter i byens mange brukt- og retrobutikker, og besøk bondens marked på torvet.

En pause eller to må man selvfølgelig unne seg, og da passer det perfekt med julebakst fra Edgars bakeri, og en varmende kopp kakao fra en av byens mange restauranter og kafeer.

Trange gater og smug

Mandal sentrum er lite og intimt, og består nesten utelukkende av julepyntede små gamle hvitmalte trehus og smale gater. Du får raskt et overblikk over byen. Rusle gatelangs og finn roen i det hyggelige miljøet.

Gutt ser på juletog i butikkvindu
Jul i gågata.
Photo: Fotograf Iselinn Andersen

Jul i gågata

Juleshopping

Mandal by har mange spennende nisjebutikker som passer perfekt til julehandelen, slikt som Olivia's Hus, Tønnesen 1937 og Naturligvis. Bare et lite steinkast unna finner du ALTI-senteret i Mandal som har hele 45 butikker, og som bugner av julestemning! Byen har også mange atelieer hvor du kan få tak i vakker og lokal kunst, slik som keramiker Kristin Antonsen, NovArt og Atelier Svaland. På Torvet kommer også bondens marked, og både gågata og ALTI-senteret får selvfølgelig et staselig besøk av nissen. På Husfliden er du garantert å finne flotte gaver, Larsens Optikk har et spennende utvalg av designerbriller, og Happy Homes har alt til den interiørinteresserte!

Havutsikt og kos i Furulunden

Like i utkanten av sentrum finner du Furulunden som er et stort turområde omringet av fine strender og grillplasser. Pakk sekken med godsaker og tenn opp en av grillene som ligger langs med strendene. Har du i tillegg med deg litt gløgg på termos, er du sikret hyggelig førjulskos ute i naturen! I Furulunden er det stor muligheter for å treffe på et av de mange rådyrene som tusler rundt. Er du heldig med været kan du også oppleve å gå på ski langs strendene i Furulunden - en magisk opplevelse!

Dame står på ski på Sjøsanden

Ski på Sjøsanden

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen