Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder LINDESNES

Happy Homes Mandal

  • Marnaveien 13, Lindesnes
  • +47 38268891
  •  /  km From You
Overview

Vi er en faghandel innen farger og interiør med fokus på service og løsninger for å skape vakre koselige og moderne hjem! Vi har god kunnskap innen innen interiør og møblering.

Vi er også flinke på solskjerming i form av plisse løsninger. Godt utvalg av interiør artikler.
Vi ligger sentralt til i Øvrebyen, via vis Coop x-tra!

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverksformidling
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Mandal kan vi anbefale deg gode håndverkere.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Vi har interiørkonsulent
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Mandal har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Lindesnes
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages