Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder LINDESNES

Days Like This - ALTI Mandal

  • ALTI Mandal, Skarvøyveien 55, AMFI Mandal, Lindesnes
  •  /  km From You
Overview

Kvinner er nøkkelen for oss, de er vår inspirasjonskilde. Vår nye kjede er skapt av kvinner for kvinner som er glad i velkledd mote, smil og moro, for det er vi.

Velkledd mote handler for oss om klær som er ordentlige, som er gode å ta i, som er deilige å ha på, som gjør at man føler seg fin og flott, og som kanskje bidrar til et kompliment eller to.

 

Vi tror på den indre skjønnheten, og klær som en forlengelse av personligheten, en forsterkning av den ubevisste selvsikkerheten vi opplever at kvinner utstråler.

 

Vi liker å ha det gøy, vi liker å smile, for det finnes vel ikke et smil som ikke er vakkert? På tross av en velkledd, moderne og ordentlig stil så er vi langt fra selvhøytidelige og jålete, for det tror vi ikke på. Mote og klær er ikke hokus pokus, det handler om å føle seg vel med seg selv for da blir alt fint.

 

Vi lurer ofte på «hva vi skal ha på oss» og det tror vi at flere gjør. Vår målsetning er å komme med gode tips og råd til hva du skal ha på deg i forskjellige anledninger og tider på året, hvordan du styler ditt favorittplagg på forskjellige måter, og hvilke trender som er viktige her og nå. 


  • Last Updated:
  • Source: Visit Lindesnes
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages