Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Et par som nyter is på en benk utenfor en butikk
Nyt de små stunder.
Photo: Fotograf Iselinn Andersen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Dra på feire til Norges sydligste småby

Opplev ekte småbysjarm når du tusler rundt i trange brosteinsgater og gjennom Norges sydligste gågade. Mandal er en liten by med mye å tilby, og passer perfekt for en romantisk weekend-ferie for to

Her bor du:

Mandal Hotel er et moderne hotell i hjertet av sentrum, med Mandalselva som nærmeste nabo. Rommene har fantastisk utsikt, og du kan nyte en god frokost i hotellets restaurant, Anker.

Kjøbmandsgaarden Hotel er et intimt og hyggelig hotell med mye historie i veggene. Hotellet ligger midt i sentrum, og er omringet av byens hvitmalte trehusbebyggelse.  

Sjøsanden Ferietun er for deg som vil bo i leilighet, tett på hav, strand og skog. Alle leilighetene har egen solbalkong, og ligger bare fem minutters gange fra Mandal sentrum.

Mat & Drikke:

Nyt en romantisk middag ved elvebredden! Marna Cafè ligger idyllisk til, med en lekter i Mandalselva, og serverer fersk sjømat og smakfulle grillretter.

En pust i bakken hos byens bager, Edgar´s Bakeri, må til, og vi anbefaler sterkt at du prøver Edgars signaturbakverk - kaneldrøm! For uden mad og drikke, så duge helten ikkje!

Oppleve:

Buen Kulturhus er et must når du besøker Mandal. Med sin spennende arkitektoniske form, har Buen blitt et ikonisk byggverk i byen. Her finner du kino, bibliotek, galleri, turistkontoret og kiosk.

Uranienborg er et perfekt sted å kikke på solnedgangen sammen! Her får du vakker utsikt over byen, elvemunningen og havet. 

Furulunden er byens tur- og skogområde, omkranset av strender fra alle kanter! Ta gjerne med litt lunch og gå dere vill blant alle småstiene. Kanskje finner dere en strand dere kan ha helt for dere selv? Furulunden sees aller best fra sykkelsetet, og sykkel kan du leie på Sport1 i sentrum.

Shopping i Mandals gader er en veldig hyggelig opplevelse. Enten du er på utkikk etter spennende nisjebutikker, miljøvennlige butikker, kunst- og håndtverksbutikker, en av byens mange bruktbutikker eller kjedebutikker på Alti-senteret så finner du det i hjertet av Mandal. Her er det også mange hyggelige restauranter og cafeer hvor man kan ta en pust i bakken. I sommerhalvåret er det også et lite marked på Torvet hvor du blant annet kan få kjøpt frukt og grønnsaker, klær, kunst og blomster.

Ting å gjøre

Overnatting