Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Family smiling in front of Lindesnes lighthouse
Lindesnes lighthouse.
Photo: Peder Austrud©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ta med familien på på ferie til Lindesnes

Opplev en ferie full av familiemoro i Lindesnes! Her kan du oppleve mangfoldig natur, alt fra skjærgården til skogen - og med masse gøye aktiviteter for store og små!

Sjøsanden Feriepark er for familien som vil bo nærme byen, men allikevel ute i naturen! Ferieparken ligger midt i Furulunden, bare et steinkast unna den familievennlige stranda Sjøsanden. Her har de kiosk og eget gatekjøkken. Velg mellom telt, bobil, hytter eller overnatt i leiligheter.

Lindesnes Camping og hytteutleie er Norges sydligste camping, og ligger i vakre omgivelser like ved havet, med Lindesnes fyr bare 3,5 kilometer unna. Perfekt for gåturer i fjæra, fiskemuligheter og bading i kveldssola.

Tregde Ferie tilbyr vakker natur, masse aktiviteter, kiosk og restaurant like utenfor døra. Her kan du leie båt, kajakker, SUP-brett eller booke en fartsfylt RBB-tur, eller en hyggelig gåtur i nærområdet. Tregde Ferie ligger bare 10 minutter utenfor Mandal sentrum.

 

Adventure Norway ligger på Hesså i Bjelland, og tilbyr masse gøye aktiviter for familien! Alt fra actionfylte eventyr som rafting, via ferrata og zip-line, til bushcraft og koselige aktiviteter rundt bålet, gjør at man kan bruke en hel dag her, og alltid ha masse å finne på.

Lindland Gård er en koselig familiepark hvor man kan hilse på dyrene, ri på hest, leke i klatreskogen eller ta seg en velfortjent pust i bakken på gårdskafeen, eller sette deg ned ved bålpanna. Her er det koselig å være for både store og små.

Lindesnes fyr er et must å besøke! Norges sydligste fyr kan stille opp med en helt enestående natur, fyrmuseum og masse forskjellige aktiviteter gjennom hele året. Følelsen av å stå i toppen av fyrtårnet og kjenne den ramsalte havluften, og kikke på skipene som seiler langt ute i horisonten er like magisk uansett når på året du besøker Lindesnes Fyr!

 

Ting å gjøre

Overnatting