Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LINDESNES

Riksteatret: Tobias og dagen det smalt // på Buen kulturhus

Overview

"Årets beste barneforestilling" på turné med Riksteatret.

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!

Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

"Tobias og dagen det smalt" er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: Det er mange måter å være menneske på.

Riksteatret skal by på det beste for barn og unge, og med "Tobias og dagen det smalt" får publikum over hele landet oppleve forestillingen som ble kåret til "Årets beste barneforestilling" Heddaprisen 2018. Forestillingen passer for familier, foreldre, lærere, klasser - og alle barn fra 6 år.

--

 

 

På scenen
Jonas Delerud, Sebastian Legaard Engeland, Per-Theodor Paulsen, Alexander Rindestu, Tonje Dreyer Sellevoll og Kristine Myhre Tunheim

Team
Regissør: Morten Røsrud, Scenograf, Kostymedesigner: Mari Hoel Lotherington, Komponist, Lydprodusent: Aggie Peterson, Lyddesigner: Andreas Wangsbro, Lysdesigner: Øystein Heitmann, Dramatiker: Jenny Maria Svensson, Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen, Idé og prosjektleder : Kristine Myhre Tunheim og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Jenny Svensson

Produsert av Rimfrost i samarbeid med Hålogaland Teater. Produsert for turne av Riksteatret 

  • Last Updated: 02.12.2020
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

sø. 9. mai 2021 17:00 17:45

See All
Riksteatret: Tobias og dagen det smalt // på Buen kulturhus
Your Recently Viewed Pages