Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LINDESNES

"Cirkus Absence" på Buen i Mandal

  • Havnegata 2, Mandal, Lindesnes
  • +47 38257000
  • 27. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien

Cirkus Absence er i byen! Møt de tøysete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg. I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestre i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for voksne så vel som barn.

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet de to dansestilene moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre.

  • Last Updated: 07.10.2021
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

lø. 27. november 2021 19:00 20:00

See All
"Cirkus Absence" på Buen i Mandal
Your Recently Viewed Pages