Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lindesnes & Mandal LINDESNES

Camp Spreg Mandal

Overview

En treningscamp helt utenom det vanlige i unike naturomgivelser helt syd i landet.

Spreg trening leverer til vanlig Bootcamps og løpetreninger med stor suksess. Nå arrangerer vi i samarbeid med Mandal Hotell for deg med interesse for trening og helse en weekend fyllt opp med trening, motivasjon, foredrag, opplevelser, utfordringer, sosialt felleskap og fantastisk mat. Mandal Hotell åpnet mai-19 og er et fantastisk flott hotell med beliggenhet midt i smørøyet av naturperler og byens koselige handels-sentrum. Dette gir et godt utgangspunkt for gode treningsøkter og fine opplevelser i gåavstand til det meste.
Spreg trening er kjent for å nå ut til alle nivåer, enten du er nybegynner eller super-mosjonist. Vi legger opp til et program med varierte økter av ulike slag og du velger deg ut det du ønsker å delta på.
En perfekt start på høst-sesongen etter sommeren. Her finner du garantert treningsglede, ny motivasjon og stifter nye bekjentskaper. Arrangementet vil selvsagt gjennomføres i henhold til retningslinjene vedr. Covid-19.
Pris kr 2590,- for medlemmer, kr 2790,- for andre, pris i dobbeltrom. Evt enkeltroms-tillegg kr 450,-. Bindende påmelding ved kr 1000,- i depositum. Påmelding pr mail: irene@spreg.no

  • Last Updated: 11.06.2020
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

lø. 22. august 2020 8:00

sø. 23. august 2020

See All
Camp Spreg Mandal
Your Recently Viewed Pages