VINTERFERIE - HELT SYDLIGST

Opplev Lindesnes i vinterdrakt, og kombiner flotte naturopplevelser med bylivet.

 

En fin tur for soloreisende, for familieferien, eller som en romantisk weekend for to.

Ski på Sjøsanden .
Photo:
Ski på Sjøsanden .
Photo:

Vinterferie i Lindesnes

Lindesnes og Mandal by er et fantastisk utgangspunkt for en trivelig vinterferie. Med nærhet til både sjø, snø og skibakker, et spennende byliv, kunst og kultur og klassisk sørlandsnatur kan du oppleve mye på liten tid!

Midt i bykjernen Mandal kan du  gå på shopping i Norges sydligste gågate og finn skjulte skatter i byens mange nisje-butikker, velg blant mange herlige restauranter og spis god mat, opplev kunst og kultur i "den lille byen med de store kunstnerne" i byens museer og konserter og foredrag på Buen Kulturhus.

Du kan også få spa-følelsen i den helt nye badstubåten "Pysen", som flyter på Mandalselva, like ved Mandal Hotel.

Her ligger også Furulunden, et skogområde omkranset av strender - perfekt for et vinterbad! Her er det fantastisk å være hele året, og når det er snø kan man gå på ski på strendene - en helt unik naturopplevelse!

Bare 10 minutter kjøretur unna ligger historiske Sjølingstad Uldvarefabrik med åpen museumsfabrikk og vinterferieaktiviteter for hele familien.

Lindesnes fyr.
Photo: Fotograf Iselinn Andersen

Lindesnes fyr - Norges sydligste fastlandspunkt, ligger bare en 45-minutters biltur unna bykjernen, og her kan du virkelig oppleve vinterkreftene på kroppen! På vei ut hit passerer du den verdenskjente Michelin-restauranten Under

RBB Sightseeing i skjærgården.
Photo: Tregde Ferie

RBB Tour

For de eventyrlystne er en RBB-tur i skjærgården et must! På vintertid er havet ekstra vakkert, og du har skjærgården (nesten) helt for deg selv. Det er også mange flotte turmål i Lindesnes. Frister det med en tur i skibakken så ligger Bortelid Skisenter under to timer unna.