Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Family smiling in front of Lindesnes lighthouse
Lindesnes lighthouse.
Photo: Peder Austrud©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ta med familien på på ferie til Lindesnes

Opplev en ferie full av familiemoro i Lindesnes! Her kan du oppleve mangfoldig natur, alt fra skjærgården til skogen - og med masse gøye aktiviteter for store og små!

Fredag 15:00
Dere ankommer Sjøsanden Feriepark hvor dere innlosjerer dere i hytte, telt eller campingbilen. Kanskje tar dere et forfriskende bad på Sjøsanden som ligger et steinkast unna campen. Eller hva med en liten rusletur i Furulunden, med et stopp innom Grillen for å få den ekte smaken av sommer på Sørlandet - Hennig Olsen is!

Lørdag 09:00
Riktig god morgen! Nå ligger en dag med masse aktiviteter foran dere. Nyt en god frokost ved campen, eller ta en tur innom Edgars Bakeri, og få med dere en smakfull frokost. Husk også å få med en Kaneldrøm til dessert!

Velg mellom to spennende steder å tilbringe dagen:
10:45 Dere ankommer Adventure Norway som ligger 45 minutter unna Sjøsanden Feriepark, og gjør dere klar for å dra på raftingtur ned Mandalselva klokken 11:00. Turen varer i 3 timer, så dere har mange timer med actionfylt morro for hele familien foran dere!
15:00 Det er på tide å fylle opp magen etter mange timer i vannet! Dra innom Grillsentralen på Bjelland og fyll på litt energi!
16:00 Vend nesa mot Norges sydspiss! Etter 1,5 time fra Bjelland har dere kommet frem til Lindesnes Camping og hytteutleie!

Eller:
10:45 Dere ankommer Tregde Ferie som ligger 10 minutter unna Sjøsanden Feriepark, og gjør dere klare for å tilbringe dagen på SUP-brett, bade i badebassenget, dra på havrafting eller kajakktur i den flotte skjærgården rundt Tregdeområdet!
15:00 Det er på tide å fylle opp magen etter mange timer i vannet! Prøv en (eller mange) av de fristende italienske pizzaene fra cafeen på Tregde.
16:00 Vend nesa mot Norges sydspiss! Etter 45 minutter fra Tregde har dere kommet frem til Lindesnes Camping og hytteutleie. Bruk resten av ettermiddagen til avslapning på området, og nyt stillheten i vakre omgivelser like ved havet. Perfekt for gåturer i fjæra, fiskemuligheter og bading i kveldssola.

Søndag 09:00
God morgen! Nyt en frokost med tean i tanga og salt i håret.
11:00 Med Lindesnes fyr bare 3,5 kilometer unna campingen er det et must. Norges sydligste fyr kan stille opp med en helt enestående natur, fyrmuseum og masse forskjellige aktiviteter gjennom hele året. Følelsen av å stå i toppen av fyrtårnet og kjenne den ramsalte havluften, og kikke på skipene som seiler langt ute i horisonten er like magisk uansett når på året du besøker Lindesnes Fyr!
12:00 Nyt en lunch på sydspissen fra Bakerovnen ved fyret! Her kan du få kjøpt ferske brød og smakfulle boller - perfekt til hjemturen.

Ting å gjøre

Overnatting