Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Rafting - Adventure Norway
Rafting - Adventure Norway.
Photo: Ewen Martin @ Adventure Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Rafting


Lyst på litt action, eller bare ønsker å teste elvas egenskaper? Bli med på rafting med Adventure Norway. Raftingen passer for voksne og barn ned i 6-årsalderen. 

Mandalselva er gradert til 2/3, som vil si at det er en snill elv med spennende stryk. Hver raftingtur blir lagt opp etter ønske fra gjestene, og det legges opp til gøye leker og bading underveis om det er ønskelig. 

A guide and some kids rafting in the river.

Har du prøvd SUP eller kajakk?


En koselig og morsom måte å oppleve havet, innlandsvann eller rolige elver på, er på et SUP-brett (Stand Up Paddle board). For rolige dager i vannkanten er dette å anbefale.

Lindesnes Havhotell og Tregde Ferie kan du leie SUP-brett med nødvendig utstyr og man kan også leie kajakk for å komme seg enda mer rundt i skjærgården eller kanskje en tur i Spangereidkanalen. 

Guy standing on a stand-up padleboard

Skateparken


Ta med deg rullebrett, skatebord, sparkesykkel eller sykkel til Speilen Betongpark. Skateparken er ca 1200 kvm stor og har det meste av det skatere ønsker. Skateparken passer for barn og voksne, nybegynnere og erfarne skatere. 

Skating in the park

Elvefiske


Mandalselva er en av landets beste lakseelver og fiskesesongen har en varighet på 3 måneder (01.06-31.08). Det er en attraktiv elv å fiske i, og for å få de beste plassene så anbefales det å kjøpe fiskekort i god tid, se mandalselva.no for mer info. 

Har du lyst på noen tips til gode fiskeplasser, eller hvordan sikre seg en god fangst, kan du ta bli med AnglerPilot's proffe fiskeguider på tur. 

A man holding a seatrout in the water

Skjærgårdstur


Skjærgården er noe av det vakreste vi har, og den er stor, spennende og ikke minst skikkelig deilig på varme sommerdager. Tregde Ferie og Lindesnes Havhotell arrangerer skjærgårdsturer med RIB, både med og uten guide.

Lindesnes Havhotell tilbyr også havrafting for de som ønsker en raskere og mer actionfylt tur på sjøen. Lindesnes Hytteservice har utleie av småbåter om man en tur i skjærgården på egen hånd.  A big ribboat driving fast at sea with some people onboard

Sykkeltur


Ta deg en sykkeltur i gatene i den gamle trehusbebyggelsen i Mandal, utforsk Furulunden eller ta deg en lenger tur langs landeveien. El-sykkel kan du leie på Tregde Ferie.

Det finnes mange flotte lengre sykkelturer som for eksempel ut til Skjernøy, langs den gamle veien på vestsiden av Mandalselva til Øyslebø, eller en tur til kystfortet på Landehobde. Spør oss på turistkontoret om sykkelturtips.

Two kids and two woman biking on a small road in the forest

Barneaktiviteter på museene


Det er alltid gøy på museum, og ikke minst lærerikt. På Sjølingstad Uldvarefabrik og Mandal museum og Vigeland Hus har de aktiviteter for barna som er knyttet opp mot historien som museene formidler. 

På Sjølingstad Uldvarefarbrik er det ulike typer ullaktiviteter og barneleker både innen- og utendørs. På Mandal museum og Vigeland Hus blir kan barna bli med på grafikkverksted, spikking, snekring, rebus og mye mer. 

Yarn in different colors laying on top of some wooden boxes

Elgsafari


Har du sett skogens konge vilt i naturen, midt på natten? Bli med Adventure Norway på elgsafari så er du nesten garantert å møte en eller fem. Ewen har i mange år fulgt med på de lokale elgene liker å være og har dermed en god sjanse for å treffe på dem. 

Det er en opplevelse å kunne møte på en så fascinerende skapning, se den løpe eller vokte sine barn. Alt på trygg avstand. 

A moose with a calf looking at the camera

Vannscooter


Hos Mandal Utleie kan du leie vannscootere for å kjøre på sjøen og i elva. Nyt varme sommerdager på vannet med fornuftig moro eller bare cruising rundt i skjærgården. 

Det er krav til båtførerbevis for å kjøre vannscooter dersom du er født etter 1980.

Jetski on the water

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages