Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Strand i Blindleia, Lillesand
Strand i Blindleia, Lillesand.
Photo: Magnus Furset©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Aktiviteter og attraksjoner i Lillesand

Velkommen til idylliske Lillesand. Lillesand er kjent for ekte sørlandsidyll og som feriested. Blindleia går igjennom store deler av kommunen og er tilgjengelig med sightseeingbåt om sommeren.

Opplev skjærgårdsperlen Blindleia

En båttur gjennom Blindleia er en vakker sjøreise mellom hundrevis av øyer og holmer, med masse hytter og nydelige gamle uthavner som Gamle Hellesund og Brekkestø på Justøya.

Overnatting i Lillesand

På Lillesand Hotel Norge fra 1873 kan du sove godt i en vakker bygning med historisk sus. Knut Hamsun var en berømt gjest i sin tid. Hvis du heller vil campe, med telt, bobil eller campingvogn, vil du trives på Tingsaker familiecamping eller på Skottevik Feriesenter i Høvåg, som ligger litt utenfor byen.

Koselige butikker og historiske bygninger

Lillesand er en av de små og veldig koselige, hvite sørlandsbyene. Om sommeren er det et yrende folkeliv i de smale gatene, med barer, museer, kunstgallerier og restauranter som ligger helt nede i vannkanten. Liker du å shoppe, vil du kose deg med å handle i de mange nisjebutikkene i sørlandshusene.

I sentrum av Lillesand finner du også mange flotte og gamle bygninger å utforske. En av dem er Lillesand by- og sjøfartsmuseum, som viser deg hvordan seilskutetiden på 1800-tallet har preget byens liv og byggestil.

Restauranter og kaféer i Lillesand

Hva skjer i Lillesand

Konserter og arrangementer i Lillesand. Se også Lillesands-Postens event kalender.
Ønsker du å få arrangementet ditt synlig? Registrer det her.

Lillesand gjestehavn og turistinfo

Når du kommer i egen båt, kan du benytte deg av en flott gjestehavn, drevet av Lillesand kommune. Havnen har miljømerket Blått flagg. Der finner du også turistinformasjon om sommeren, og det er flotte strender like i nærheten.

Finn dine favoritter i Lillesand