Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Ole Paus

Overview

Ole Paus har vel aldri passet tittelen nasjonalskald, til det har han laget for mye bråk og huskestue de siste førti-og-noe år som artist, poet og forfatter. Det har vært satire og samfunnskritikk, men Paus har også stått for stor poesi – «Mitt lille land», som ble utgitt i 1994 nærmest som et partsinnlegg i den mest polariserende striden i norsk samfunnsliv i nyere tid – EU avstemmingen, har gjennom 20 års bruk rykket stadig nærmere side 1 i den Nasjonale Norske Sangboka.

Når Paus legger ut på turné blir det ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien «Hver Gang Vi Møtes», er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er "ei ku", er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er: Vi vil høre Ole synge.

Om du bestiller inkl servering, HUSK BORDBESTILLING på tlf 37 27 01 44

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 18:00

Varighet : 90 min

Servering :
Alle rettigheter
Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Full pris

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

  • Last Updated: 24.06.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

sø. 24. juli 2022 20:00

See All
Ole Paus
Your Recently Viewed Pages