Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Linnea Dale i Hotelhaven, Lillesand Hotel Norge

Overview

Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Begge singlene nådde toppen av VG-lista i 2009 og var to av de mest spilte låtene på norsk radio.

Ambitions ble spellemannnominert til Årets hit og Årets video. Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass.

I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder. Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik. I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven».

Linnea spiller nå inn sitt fjerde album, der den første singelen slippes til høsten. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnére med et nytt band med musikere plukket
fra øverste hylle. Denne kvelden kommer Linnea Dale i duoformat der hun har med seg Sigurd Thomassen på gitar og vokal.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Varighet: 90 min
Ledsager: full pris
Servering : Alle rettigheter

Om du bestiller inkl servering, HUSK BORDBESTILLING på tlf 37 27 01 44.

  • Last Updated: 28.05.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

sø. 25. juli 2021 20:00

See All
Linnea Dale i Hotelhaven, Lillesand Hotel Norge
Your Recently Viewed Pages