Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

KRS Soul Stew

Overview

9-manns partybanden KRS SOUL STEW lager bardansfest som i New Orleans, med unike gamle afrobeat-beat rytmer av både Northern & Motown Soul, Funk, Ska og R&B!

I New Orleans er det hælj og hæla-i-taket hver tirsdag, onsdag og torsdag, hvor det ikke minst i det karismatiske French Quarter, finnes ørten livemusikkbarer med spillesugne lokale musikerne som egger sine mer enn danseglade turister og innbyggerne ut på gølvet til langt utpå morrakvisten.

Sterkt inspirert av denne unike massesuggerende voodoo og amerikanske Jazz-party stemning, oppsto i Kristiansand, blåserekka og 9-mannsbandet KRS Soul Stew, med Soul-dronninga Klara Høeg på vokal i front. Siden 2018 har de fartet Norge rundt med autentisk 60-tallssoul og sin tolkning av moderne slagere i tidsriktig drakt. Høsten 2021 stod de og bak en hyllestkonsert til legenden Amy Winehouse på Kilden teater- og konserthus.

Musikerne har bakgrunn fra en rekke sjangere og band, som Ytre Suløens Jass-ensemble, Thom Hell, Blow – for Tom Waits, Christianssand Storband og Darkside Of The Force. Snart albumdebuterende vokalist Klara Høeg fra Oslo har og egen solokarriere og er utdannet i utøvende rytmisk musikk ved Universitet i Agder.

Sammen er KRS Soul Stew en sjelden oase gladmusikk, med et opphav som altfor sjelden høres live i Norge, men hvor denne Kristiansandgjengen har tatt ansvar for unike rytmer svart musikk som Northern Soul, Motown, New Orleans Funk, R&B og Ska som garantert vil få alle bein, dansbare eller ei til å røre seg.

Konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Varighet : 90 min

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Full pris

Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

  • Last Updated: 24.06.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 8. juli 2022 20:00

See All
KRS Soul Stew
Your Recently Viewed Pages