Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Himmelsk ro i Lillesand kirke

Overview

Himmelsk ro med trioen Vetlesen/Dørsdal/Halvorsen kommer tilbake til Lillesand kirke!

Etter to vellykkede konserter i 2019 og 2020 returnerer trioen nå til Lillesand kirke. Sist gang hadde vi kun lov til å selge 50 billetter (som alle ble solgt), men nå er det heldigvis ingen restriksjoner, og enda flere kan få seg litt Himmelsk ro i en travel førjulstid.

Trioen har bakgrunn fra både jazz og klassisk, og sammen søker de etter et felles musikalsk uttrykk, basert på tradisjonelle julesalmer og folketoner. Den noe utradisjonelle sammensetningen av musikere gjør at kjent og kjær julemusikk får nye klangfarger og uttrykk, selv om de ivaretar melodiene og behandler de med respekt.

Himmelsk ro ble dessverre brått avlyst i fjor, grunnet oppblomstring av korona og følgende oppfordringer til publikum om å holde seg hjemme. Nå ser verden heldigvis annerledes ut. Musikken og de nye arrangementene har fått ligge og godgjøre seg i et år, og trioen gleder seg enormt til å endelig presentere dette for publikum. Tematikken trekkes nå litt lenger tilbake i tid, med noe mer folkemelodier og noe eldre grunnmateriale. Men også mye av det kjente og kjære, bare varsomt bearbeidet for trioen.

Konsertbilletten inkluderer en kopp varm gløgg. Husk å kle deg etter mulig nedjustert temperatur.

Billetter (250 kr) kjøpes på ticketco eller i døra.

Konserten er støttet av Lillesand kommune

  • Last Updated: 17.11.2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 16. desember 2022 19:00 20:00

See All
Himmelsk ro i Lillesand kirke
Your Recently Viewed Pages