Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Fest med Disco Darlings // Lillesand Hotel Norge

Overview

Disco Darlings lokker frem din indre dancing-queen med groovy Hits fra soul, RnB, funk og Disco-katalogene.

Vi har i lang tid drømt om å kunne invitere Disco Darlings til Lillesand! Nå tror vi at gjenåpningen av Norge er nærme nok til at vi tørr planlegge.

Er du med?

Disco Darlings lokker frem din indre dancing-queen med groovy Hits fra soul, RnB, funk og Disco-katalogene.

Bandet er basert i Oslo/Viken og sørger for en helaften ømme føtter sent vil glemme etter møte med låtene som en gang definerte ditt liv.

Nærmere presentasjon av musikerne kan du lese under den praktiske informasjonen.

Du kan velge om du vil gjøre dette til en hel helg get-away, eller kun komme på festen lørdag kveld.

Du bestiller ved å sende mail til lillesand@hotelnorge.no

Les mer om pakketilbud med overnatting.

Presentasjon av musikerne:

Carl Kjeldsberg (trommer, vokal) har fått med seg et kobbel drevne musikere som sammen har plukket frem perler fra tiden da ukens høydepunkt var å digge pulserende rytmer, flash-lights og glamorøse venner på discoteket til langt ut i de små morgentimer. Carl lar ingen slippe unna sine fete rytmer!

Shasha Akkermans (lead vokal) bringer inn en stemmeprakt som bare souldronningene Aretha og Tina kan skilte med. Hun er en ettertraktet vokalist på Oslos Hip Hop-, R&B- og Reggae-scene og arbeider både i og utenfor Norge med egne produksjoner pluss oppdrag for andre.

Hervé Chauvière (bass, vokal) er bandets groove-master og leverer de uimotståelige basslinjene, enten det er disco, funk eller soullåter.

Per Arne Tandberg (Keys) med sin brede bakgrunn i blant annet jazz, prog rock og pop øser gjerne av sitt musikalske overflødighetshorn, enten det er maleriske strykere eller potente blåsestøt på tangentene før du løftes ut i en drivende solo.

Øivind Øxseth (gitar, vokal) står for de funky riffene, dirty vreng der det måtte passe og krydrer innimellom med bluesy tonale vandringer langs gitarhalsen.

  • Last Updated: 20.09.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lø. 6. november 2021

See All
Fest med Disco Darlings // Lillesand Hotel Norge
Your Recently Viewed Pages