Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Blow - Tom Waits tribute @ Lillesand Hotel Norge

Overview

I tjueen år har Blow formidlet røykfylte og vindskeive sanger fra den amerikanske vokalisten Tom Waits' enorme katalog. Annethvert av de årene har de vært innom Lillesand.

Og nå er det heldigvis et slikt år. Blow består av de garvede musikerne - og entertainerne - Jakob Berg (vokal), Christian Larsen (gitarer), Sverre "Kong Sverre" Thorstensen (piano,orgel), Sebastian Haugen (bass), Espen Ellefsen (trommer), Rune Eide (trompet) og Eivind Kristensen (sag,sax)

Tom Waits – mange nordmenns favorittsanger, låtskriver, tekstforfatter og skuespiller har ikke vært i Norge siden 1985. Da er det så bra at vi i Norge har Blow, et forrykende sjumannsorkester som har reist land og strand rundt med sin hyllest til mannen med grusrøsten og de uendelig vakre sangene. Waits er en mester både innen myke kjærlighetssanger, høytempo jazz, sløy blues og hard rock, og Blow er innom alle sjangerne i løpet av sine mer og mer populære konserter.

I front har Blow vokalist Jakob Berg. Vi legger ikke skjul på at Berg har likheter med den amerikanske sangeren selv, med lurvete sjarm, whiskey-stemme og solide livserfaring, nå i gang med sitt tredje hjerte.

Blow er:
Rune Jostein Eide (trompet), Eivind Kristensen (saxofoner), Jakob Berg (vokal og gitar), Espen Ellefsen (trommer) , Christian Larssen (gitar), Sebastian Haugen (kontrabass) og Sverre Thorstensen (tangenter)

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Servering : Alle rettigheter
Husk HUSK BORDBESTILLING Tlf 37 27 01 44 ved kjøpt av mat.

  • Last Updated: 04.06.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 6. august 2021 20:00

See All
Blow - Tom Waits tribute @ Lillesand Hotel Norge
Your Recently Viewed Pages