Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LILLESAND

Asbjørn Ribe @ Lillesand Hotel Norge

Overview

Asbjørn Ribes moderne visesang har truffet bredt blant radiolyttere og konsertgjengere i Norge i flere år. Over tid har han fått et hengivent publikum gjennom flere A- og B-listinger på NRK P1 og en rekke konserter på et utall små og større scener rundt om i hele landet.

Asbjørn Ribes nyeste album «Blått & grønt & gult» ble i 2019 nominert til Spellemannprisen i klassen «viser». Alene på scenen er Asbjørn Ribe en klassisk trubadur i ordets aller beste forstand: han spiller og synger fantastisk, får kontakt med publikum og drar dem inn i historiene, sangene og følelsene. Folk ler, gråter, lytter og synger med.

Som låtskriver og tekstforfatter er Asbjørn Ribe blant de ypperste vi har her i landet, og han er absolutt i ferd med å skrive seg inn i den store norske sangboka med sangene sine.

2021 blir svært aktivt for Asbjørn Ribe: 1. januar slippes første singel, «Et perfekt bål», som etterfølges av flere singler, videoer, utstrakt turnévirksomhet og albumslipp.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Varighet: 90 min
Ledsager: full pris
Servering : Alle rettigheter

Om du bestiller inkl servering, HUSK BORDBESTILLING på tlf 37 27 01 44.

  • Last Updated: 28.05.2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fr. 2. juli 2021 20:00

See All
Asbjørn Ribe @ Lillesand Hotel Norge
Your Recently Viewed Pages