Stengte bedrifter og avlyste arrangementer. Se bedriftenes nettsider for mer info. Se oppdatert informasjon om koronaviruset.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder KVINESDAL

Utsikten Hotell Kvinesdal

  • Utsikten, Kvinesdal
  • +47 38358800
  •  /  km From You
Overview
Details

Bo på Utsikten Hotell Kvinesdal med vakker utsikt over fjorden og golfbane like ved.

Utsikten Hotell Kvinesdal fremstår som et moderne kurs- og konferansehotell, perfekt tilrettelagt for alt av arrangementer og er virkelig en utsiktsperle midt mellom Stavanger og Kristiansand, stedet for nye utsikter. Det perfekte hotellet for bedrifter som trenger å løfte blikket og se fremover. 

Hotellet ligger nesten over skyene med spektakulær utsikt over Fedafjorden og norsk natur på sitt beste. Med ett kreativt kjøkkenteam og super engasjerte ansatte gjør vi alt for å inspirere og glede alle våre gjester. 

Hoteller er og perfekt tilrettelagt når du ønsker å feire noe enten det være seg å feire ett godt år og se frem mot det neste, hvis du skal gifte deg og ønsker en perfekt start på resten av livet med din utkårende, hvis du ønsker å gå for et slag mindre i neste golfrunde, eller du bare vil sitte stille og nyte utsikten enten på rommet eller i vår flotte restaurant mens kokkene tilbereder et utmerket måltid.

Vi gjør alt vi kan for å inspirere, slik at våre gjester får en opplevelse de ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen og ved forskjellige anledninger. 

Hotellet har 84 rom, hvorav 24 er suiter/leiligheter. Alle gjesterom er røykfrie og har senger med herlige Jensen-madrasser, store arbeidsbord, dusj, TV, kaffe og te-fasiliteter samt gratis trådløst internett. Suitene/leilighetene har balkong og fullt utstyrt kjøkken. Vi har og flere handikap-tilpassede rom.

Hotellet har åpent hele året, og vår smakfulle à la carte-meny er tilgjengelig 7 dager i uken. Lokale råvarer benyttes i den grad de ulike sesongene gjør det mulig. 

Vår moderne og fullt utstyrte konferanseavdeling har en stor bankettsal med magisk utsikt, 7 møterom, kunstsenter og en av Norges flotteste golfparkanlegg i umiddelbar nærhet.

Hvordan komme hit?
Østfra tar man av fra E18 rett etter bomstasjonen på Kvinesheia, og følger Nordsjøvegen ca 15 minutter. Vestfra tar man av mot Kvinesdal etter Flekkefjord og kjører Nordsjøvegen forbi Kvinesdal sentrum mot Lyngdal. Utsikten Hotell Kvinesdal er et åpent møtested, en fleksibel arena der alt ligger til rette for gode opplevelser og godt arbeid.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Restaurant/café

Planlegg reisen

Tjenester
  • Kjæledyr tillatt

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Frokost
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages