Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KVINESDAL

Utsikten Hotell Kvinesdal - Kurs og konferanse

  • Utsikten, Kvinesdal
  • +47 38358800
  •  /  km From You
Overview

Med 7 fleksible konferanserom, har Utsikten Hotell Kvinesdal plass til små og store møter, kurs og konferanser.

Utsikten Hotell Kvinesdal er et moderne kurs- og konferansehotell med naturskjønn beliggenhet midt mellom Stavanger og Kristiansand.

Omgivelsene gir ro og inspirasjon.Vi har herfaringen, vertskapet og fasilitetene som skal til for et vellykket arrangement. Vi skreddersyr med opplevelser som gjør din samling til et høydepunkt for deg og dine kolleger. 

Fra Utsikten er det kort vei til en rekke attraksjoner og naturopplevelser som er fine teambuilding-aktiviteter.  I umiddelbar nærhet finner du en rekke attraksjoner og et av landets flotteste golfanlegg.

Hotellet er utstyrt med moderne teknisk utstyr og har kurs og konferanserom i flere størrelser. Fra små, intime møter til store arrangement med inntil 250 deltagere. Hotellet har stor parkeringsplass og ladestasjoner for Elbiler. 

Hotellet har 84 rom i ulike prisklasser. 24 er suiter og leiligheter for inntil 8 personer. Suitene og leilighetene har fantastisk utsikt, egen balkong og kjøkken. Vi har rimeligere økonomirom, og alle standardrom har fjordutsikt.

 Måltidene er hyggelige høydepunkt, og vårt kjøkken skreddersyr menyer og småretter tilpasset sesong og dine ønsker. 

Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tar hånd om alt. Her er du ute av hverdagen, i omgivelser som gir ro og inspirasjon. Vi gir deg opplevelser du ønsker å vende tilbake til.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages