Stengte bedrifter og avlyste arrangementer. Se bedriftenes nettsider for mer info. Se oppdatert informasjon om koronaviruset.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder KVINESDAL

Torvløbakkan Gard

  • Haddeland, Kvinesdal
  • +47 38354720
  •  /  km From You
Overview
Details

Torvløbakkan Gard - Norsk gårdsmat på sitt beste.

Torvløbakkan Gård bruker kun lokale råvarer og oppskrifter, og maken smaker fantastisk!. Serveringslokalet og storstova er innredet i gammel stil med antikviteter og møbler fra begynnelsen av 1900-tallet.

Gården er i drift, og det er fullt mulig å få hilse på noen av de mange dyrene som holder til her. På gården finnes også gårdsbutikk med salg av lokal mat, husflid, håndverk og kunst.

Torvløbakkan Gård tilbyr også matkurs. De har to selskapslokaler på garden, Villaen og Stova. Disse to bygningene er forbundet til hverandre gjennom en stor uteterrasse med flotte sitteplasser om sommeren.

Serveringslokalet Villaen sto ferdig i 1998. Det er bygget på samme sted som det første fjøset på garden sto. Her foregår det meste av matserveringen enten det er stående bufeet eller fatservering.

Etter et godt måltid er det hyggelig å trekke seg litt tilbake i avslappende omgivelser, og dette behovet blir imøtekommet i Stova. Denne gardens storstue sto ferdig i 2005 og er flittig brukt. Interiøret består av gamle, håndlagede, ny-restaurerte møbler, samt elementer og gjenstander fra tidligere tiders gardsliv. Stova har også egen bar med alle rettigheter. Her kan du sitte foran gruvas åpne flamme og nyte en kaffe, konjakk, kake eller hva du måtte ønske.

Ulike selskaper har ulike behov i forhold til disse to lokalene. Noen har som nevnt middag i villaen og kaffe, konjakk og kake i Stova. Andre har møte/konferanse i Stova og går over til Villaen for lunsj/middag.

Her finner du også et gjestehus for utleie til 6 gjester med 2 soverom, 5 senger og 2 delte bad.

Gården er medlem av NBG - Norsk Bygdeturisme og Gardmat.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Bussparkering

Taste Norway

Lokalmat
  • Lokal mat
Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning
  • Lokale matretter
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages