Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Vest-Agder KVINESDAL

Vennebyen: Apa & Rockemysteriet i Sarons Dal

Overview

Apa og de andre vennene gjør seg klare til konsert i byen, men for at den skal bli best mulig må de selvfølgelig ha audition for alle som har lyst å være med. Apa er superklar for å opptre med den nye gitaren sin, men hva skjer når den plutselig forsvinner? Vi får følge Apa i en spennende og litt klønete etterforskning. Hva kommer Jumpi til å velge som sin opptreden på konserten, blir det trylling eller sjonglering? Og hvem vet, kanskje får vi være med på å slukke en helt «ekte» brann?

Utenom Apa, Ted og Elfie tar vi med oss både Bobby & Barney, Sji & Raff, Tina & Tonje, og selvfølgelig den energiske haren Jumpi! En stor del av forestillingen er musikk og dans, og vi har med oss mange av de mest kjente sangene, + en del nye sanger som vi gleder oss til å vise dere!

Forestillingen passer best for barn mellom 2-6 og deres foreldre/besteforeldre. Det blir mulighet for å møte Apa og vennene hans etter forestillingen.

Vennebyen er en av Norges mest populære barne-serier, med ca. 2 millioner avspillinger på YouTube hver eneste måned. Gjennom serien fokuserer vi på å lære barna de grunnleggende verdiene som Vennskap, Samhold & Toleranse.

«Apa & Rockemysteriet» er en forestilling, skrevet av den anerkjente forfatteren Jimmy Hibbert (Byggmester Bob, Tøfferud, Jungel Hjul, Sauen Shaun mm). Vi tar med mange av sangene som barna kjenner godt, men samtidig kommer det mange nye gøye sanger!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 21. mars 2020 16:00 17:00

See All
Vennebyen: Apa & Rockemysteriet i Sarons Dal
Your Recently Viewed Pages