Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KVINESDAL

Kulturkvelden 2021 - 40 års jubileum

  • Vesterdalsvegen 3, Kvinesdal
  • +47 38357700
  • 12. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I år er det 40 år siden den første kulturprisen ble delt ut i Kvinesdal kommune. Dette feirer vi med utdeling av nye priser og stipender, krydret med flott musikk og verbale innslag.

I år er det 40 år siden den første kulturprisen ble delt ut i Kvinesdal kommune og den har blitt delt ut hvert år siden 1981. Dette feirer vi med utdeling av nye priser og stipender, krydret med flott musikk og morsomme verbale innslag. Vi har i år engasjert det nye orkesteret Fortizzimo, som har 10 medlemmer fra Kvinesdal til Søgne. Her blir det både jazzperler og underholdningsmusikk. Fortizzimo består av Margot Kiis (vokal), Sigurd Olsen (trompet), Thomas Lundegaard (trompet), Torstein Halvorsen (alt sax), Kardo Kiis (tenor sax), Kaldo Kiis (trombone), Knut Stoveland (gitar), Arne Marthisen (piano), Alf Hagen (bass) og Kjell-Håkon Aalvik (slagverk). I tillegg har vi engasjert stand-up artisten og musikeren Einar Jullum Leiknes eller "Einar i Solveggen", som programleder. Han har bosatt seg på Feda. I år vil endelig Høstutstillingen til Kvina Kunstnarlag være tilbake, etter koronapause i fjor. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til høstutstillingen og kulturkvelden i Kvinesdal Kulturhus!

 

 

  • Last Updated: 06.10.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 12. november 2021 19:00 21:00

See All
Kulturkvelden 2021 - 40 års jubileum
Your Recently Viewed Pages