Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Les informasjon om smittevern i Kvinesdal.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KVINESDAL

Knabenrittet 2021

Overview

Lørdag 17. juli går Knaberittet på hest av stabelen. Det er sjette år på rad at dette distanserittet i regi av Gyland Hestesportslag, Norges Rytterforbund, arrangeres.

Lørdag 17. juli går Knaberittet på hest av stabelen. Det er sjette år på rad at dette distanserittet i regi av Gyland Hestesportslag, Norges Rytterforbund, arrangeres.Løypa går ut over sanden, under undergangen, videre langs Kvinavegen og ned Gamlevegen nesten til Knaben gård. Så snur de og vender tilbake samme vei. Denne trasèen ris flere ganger av ekvipasjene alt etter hvor langt ritt de skal delta på.

Stevneplassen blir på Knaben Camping. Start og mål på Sanden. Klasse LD, LC og LB. Start kl 10.00.

Knaben er spesiell, og vi syns det er veldig gøy å vise fram dette stedet til distanseryttere fra Froland i øst til Tysvær i vest. Her deltar ryttere som er kvalifisert til både VM og EM i år, og også de aller minste og ferskeste står på startstreken. Distanseritt er en familievennlig og inkluderende.

Publikum er hjertelig velkommen. Den første klassen starter kl 10, vi regner med at de siste rytterne rir i mål ca kl 15.

  • Last Updated: 08.06.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 17. juli 2021

See All
Knabenrittet 2021
Your Recently Viewed Pages