Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Verftet i Ny-Hellesund - Kurslokaler

  • Ny-Hellesund, Kristiansand
  • +47 97546016
  •  /  km From You
Overview

Verftet er et møte- og konferansested ytterst i skjærgården like vest for Kristiansand. Verftet ligger i Ny-Hellesund, en av de flotteste uthavnene langs Sørlandskysten.

Verftet i Ny-Hellesund ligger ytterst i skjærgården i Søgne like vest for Kristiansand.

Ny-Hellesund er kjent for å være en av de vakreste uthavnene langs sørlandskysten, og på Verftet får du oppleve skjærgården på sitt aller beste.

Verftet er bygget opp rundt det gamle verftet Bensten&Sønner Slipp og mek. Det gir stedet en helt unik atmosfære og beliggenhet på bryggekanten.

Verftet er et perfekt sted å legge kurs, kveldsarrangement, ledersamlinger og andre møteaktiviteter. Her kommer dere ut av byen og kan være sammen uforstyrret.

Restauranten har kapasitet på 68 gjester ved lukkede arrangement. I tillegg har de et selskapslokale med plass til 38 personer.

Uteservering i sommerhalvåret har kapasitet på 150 gjester.

Verftet har konferanserom for opp til 40 personer. I tillegg er det 19 moderne utleieleiligheter, hvor av 2 av leilighetene er av en størrelse som passer til å ha mindre grupper (10 - 12 personer). Dette er godt alternativ for workshops, møte i ledergruppen etc. Her kan dere også tilberede deres egen mat om dere ønsker det.

Utenfor møterommet

Verftet kan tilrettelegge og tilby ulike skreddersydde opplegg:

Båttur med guide
Havfisketur med erfaren fisker
Havrafting
Kulturhistorisk vandring og foredrag
Kokkekurs
Vinkurs
Bakstekurs 

Hvordan komme hit?

Det går rutebåt fra Høllen i Søgne til Ny-Hellesund hver dag hele året. Dersom man ønsker å bestille egen transport så kan man forhåndsbestille taxibåt. Det hjelper Verftet deg med. 

Mange konferansegjester velger også å ta sjøveien fra Kristiansand. Da kan dere velge mellom å ha en luftig tur med havrafting rib eller å leie en charterbåt. Begge alternativ gir en minnerik opplevelse av den vakre skjærgården her i sør.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages