Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LILLESAND

Tilbring natten i et escape room

  • Østregate 6, Lillesand
  • +47 90055676
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til Mysteriehuset, fullt av gåter og hemmelige rom.

Norges, og kanskje verdens, eneste escape room hvor du også kan overnatte, ligger midt i hjertet av Lillesand sentrum. Med overnattingsplass til åtte personer fordelt på tre soveværelser, er Mysteriehus ideell både for familier på ferie og vennegjenger som har lyst til å oppleve noe sammen.

Som overnattingsgjest i Mysteriehuset er ditt oppdrag å løse mysteriet om Vigdis Ravnsdatter, som ble dømt for trolldom og brent på bålet i nærheten av Lillesand.

Du har arvet huset etter din grandonkel Reinert, som seilte på alle sju hav og hadde sansen for skipperskrøner. Reinert har i mange år forsøkt å finne ut hva som skjedde da 12-tippoldemoren ble brent på bålet i 1650. Hvem som anga henne, og var ansvarlig for hennes død.

Dessverre døde han selv før han rakk å komme til bunns i historien. Men i huset hans finner dere alt som skal til for å løse gåten. Hemmeligheter som du og ditt følge har et helt døgn på å utforske og finne løsningen på.

I motsetning til i et Escape Room, blir du ikke låst inne i Mysteriehus, men kan bruke hele døgnet på å løse gåten. Du bor midt i idylliske Lillesand sentrum, med restauranter og butikker like utenfor døra.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Opening hours

All Year
Daily
See All
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages