Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder KRISTIANSAND

SKMU - Sørlandets Kunstmuseum

  • Skippergt. 24 b, Kristiansand
  • +47 38074900
  •  /  km From You
Overview
Details

SKMU Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand er det regionale kunstmuseet for Agder.

Sørlandets Kunstmuseum (SKMU) ligger midt i Kristiansand sentrum og viser sin faste samling som omfatter norsk kunst fra 1800 og frem til idag, samt skiftende utstillinger av kunsthåndverk og billedkunst.

Se nettsiden til museet for informasjon om aktuelle utstillinger. Sørlandets Kunstmuseum er en knutepunktinstitusjon for Agder-regionen. Det betyr at kunstmuseet skal være et ressurssenter for kunst i denne delen av landet. Museet er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Barn har gratis adgang i følge med en besøkende voksen. Medlemmer av SKMU, ICOM, CIMAM Members og Museumsforbundet har også gratis adgang til museet.

Informasjon om koronaviruset
Lørdag 9.mai klokken 11 kan man igjen få kunstopplevelser i Kristiansand. Museet gjenopptar sine vanlige åpningstider, men følger smittevernsreglementet fra regjeringen.

Trygge rammer
Grensen på 50 personer gjør at SKMU tilpasser både lokalet og tilbudene for gode og trygge opplevelser. Dette vil skje i form av at de ser til at gjester holder anbefalt avstand, plasserer ut desinfisering på strategiske steder, foretar hyppigere rengjøring og desinfeksjon av berøringspunkter.

Museumskafeen
Nyt kaffen sammen med spennende småretter, salater og deilige kaker, eller sett deg i solveggen på terrassen med et glass juice, en kald øl eller god vin. Alle gjester har tilgang til gratis trådløst internet i cafe og foajeområdet.

Kunstsilo - Åpner 2022
I 2022 flytter SKMU fra sine lokaler i sentrum til Odderøya. Kunstsilo blir spekket med kunst, fordelt på tre etasjer med 3.300 kvadratmeter utstillingsarealer. Arealene skal fylles med verk fra Tangen-samlingen, verk fra SKMUs samling, samtidskunst og temporære utstillinger. Innholdet vil variere veldig gjennom hele året.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Familievennlig

Planlegg reisen

Tjenester
  • WiFi

Opening hours

All Year
lø. sø. 10:00–17:00
ti. to. fr. 11:00–17:00
on. 11:00–22:00
See All
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages