Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LILLESAND

Restaurant Beddingen

  • Havnegata 3, Lillesand
  • +47 37272422
  •  /  km From You
Overview

Familievennlig restaurant med stor uteservering og fantastisk beliggenhet like ved gjestehavna i Lillesand.

Helt ytterst på bryggekanten i Lillesand finner du Restaurant Beddingen. I flotte og innbydende lokaler, med en lun og skjermet uteservering sitter du midt i smørøyet med panoramautsikt over gjestebrygga, som spesielt på sommerstid er selve hjertet i Lillesand sentrum.

Beddingen er en særdeles veldrevet restaurant med en lang og stolt historie. I mer enn tredve år har restauranten vært en favoritt hos både fastboende og tilreisende. I tillegg til 70 spiseplasser inne i restauranten, har Beddingen nå plass til ytterligere 132 gjester i glassbygget, hvor man «løfter av taket» så snart været tillater det. 

Restauranten er meget familievennlig, og serverer skikkelig god mat – alt fra de enkleste rettene til mer avanserte menyer. Kjøkkenet tilbereder smakfulle måltider av kjøtt, fisk og grønt, samt en deilig dessertmeny, og har alle rettigheter. Restauranten er åpen sju dager i uken hele året, og arrangerer gjerne både små og større selskaper.

Beliggenheten på bryggekanten gir flott utsikt over hele havnebassenget og båtlivet sommerstid. Restauranten er lokalisert like ved buss- og taxistasjonen, og med gode parkeringsmuligheter like ved. Hit kan du trygt ta med hele familien, igjen og igjen.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages