Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Nordsjøvegen fra Haugesund til Kristiansand

  • Kristiansand - Haugesund, Kristiansand
  •  /  km From You
Overview

En tur langs Nordsjøvegen, kystenveien fra Kristiansand til Haugesund, gir deg muligheten til å dra fra skjærgård til fjorder, småbyer til storbyer.

Det er mange aktiviteter du kan gjøre underveis når du kjører Nordsjøvegen. Noen eksempler er: havfiske, rafting, vandring, kulturopplevelser, museum og bading. Eller du kan planlegge ferien slik at du kan stoppe i en by der det er en festival på gang, eller se en god konsert eller ballettforestilling. Shopping i storbyen betyr stort utvalg, shopping i småbyen betyr at du kan få med deg de spesielle suvenirene og nisjebutikkene.

Fyr, telt eller historisk hotell?
Og du kan bo hvor du vil - i et fyr, på et historisk hotell, eller kanskje du vil bo i telt? Campingplassene er ofte nydelig plassert, hotellene er normalt i bysentrum. Noen steder passer perfekt for barnefamilier, og noe er akkurat det du er ute etter når du skal på en romantisk tur.

Den kulinariske Nordsjøvegen
De kulinariske eventyrene er en del av hele opplevelsen. Det finnes gode restauranter med lokale delikatesser og internasjonalt inspirerte menyer. Eller du kan stoppe ved fiskebrygga og kjøpe ferske reker, som du nyter mens du sitter på en benk og ser utover havet. Selv småbyene - og kanskje spesielt dem - har hyggelige kafeer og restauranter, og langs veien vil spisestedene overraske deg med noe helt nytt.

Stopp når du vil, bli så lenge du ønsker, lei en sykkel eller en båt og nyt naturen, menneskene, arkitekturen og himmelen. En tur langs Nordsjøvegen kan gjøres på en dag, en uke eller en måned.

Nordsjøvegen har egen brosjyre, samt informasjonstavler underveis.

Se mer info på www.nordsjovegen.no.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages