Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LILLESAND

Lillesand Hotel Norge

  • Strandgt. 3, Lillesand
  • +47 37270144
  •  /  km From You
Overview
Details

Lillesand Hotel Norge er et sjarmerende fullservice hotell som ligger midt i Lillesand sentrum, bare et steinkast fra brygga og Blindleia.

Drømmer du om sommer, sol og båtliv mellom holmer og skjær – sørlandsidyllen på sitt mest sjarmerende. Da er det bare å legge turen til Lillesand. Her finner du alt du drømmer om og litt til. Lillesand Hotel Norge ligger midt i denne idyllen, kun et steinkast fra Blindleia.

Nyt strandpromenaden, de hyggelige restaurantene og koselige små og unike butikker i Lillesand.

En liten kjøretur på ca 10 minutter bringer deg til Dyreparken. Om sommeren går det også en sightseeing båt mellom Kristiansand og Lillesand gjennom Blindleia. Det er hyppige bussforbindelser mellom Lillesand og Kristiansand som tar deg tilbake til hotellet.

De Historiske - Hotel & spisesteder
Lillesand Hotel Norge er medlem av De Historiske - Hotel & spisesteder. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Kulinarisk kjøkken
Lillesand Hotel Norges kjøkken byr på både lokale spesialiteter og kontinentale smaker. Bruken av lokale leverandører vektlegges og de er opptatt av å variere menyen med basis i sesongens beste råvarer. De kan friste med Liveche-kyllingbryst fra Stange gård, indrefilet av Herefordokse levert fra Jens Eide slakteri i Lillesand og alle havets delikatesser levert fra Fiskeeksperten Reinhartsen i Kristiansand. Ofte dufter hele hotellet av nybakt eplekake, bakt med epler fra hotellets egne epletrær.

I tillegg til Spisestua som er hotellets hovedrestaurant gjennom hele året, gjemmer det seg en hyggelig restaurant i bakgården som heter Haven. Her serveres det mange varme og kalde retter om sommeren. Du kan også kan du nyte kaffen og en god bok i Biblioteket, mens barna kan leke i den inngjerde haven som tilhører hotellet. Stedet er som skapt for rekreasjon og hygge.

Konferanse
Hotellets vakre beliggenhet og nærhet til skjærgården, gir kursdeltakere en opplevelse utenom det vanlige. En hyggelig atmosfære i våre møtelokaler kombinert med kjøkkenets delikatesser, gir gode forutsetninger for vellykkede kurs og konferanser.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Planlegg reisen

Tjenester
  • Kjæledyr tillatt
Green Travel
The Lillesand Hotel Norge has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages