Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kristiansand Tretopphytter

  • Tronstadvegen 8, Kristiansand
  • +47 90532309
  •  /  km From You
Overview

Mens vi venter på at Kristiansand Tretopphytter skal bli ferdig bygd; ønsker du å oppleve skogens ro, stillhet og det å VÆRE i naturen? Den lille villmarkscampen kombinerer harmoni, lek og friluftsliv på det idylliske Sørlandet.

Se for deg en hardbarka friluftstur med gnagsår, minimalt med mat og marsjering i timesvis. Fristende? Så ser du for deg det motsatte:
Du padler i kano over blikkstille Trobbevann, en snau mil fra Kristiansand, og over til Den lille villmarkscampen.

Her blir du konfrontert med dagens første dilemma: Skal jeg slenge meg i hengekøya eller slå meg ned i gapahuken og fyre opp kaffekjelen? Når kvelden kommer og du synker ned i sengen: en hengekøye med myggnett, som hviler mellom høyreiste trær, skjønner du: Jeg er akkurat der jeg skal være.

Aktiviteter og avslapping - Den lille villmarkscampen
Den lille villmarkscampen er for deg som synes gleden med friluftsliv først og fremst er kosen. Samtidig kan du og dine når som helst gå fra avslapping i gapahuken til å kaste deg uti lek for å temme rastløsheten.

Veien er kort fra zipline til et forfriskende ferskvannsbad i Trobbevann, som også har rikelig med fisk.

Alt smaker bedre i skog og mark, derfor har vi gjort klar bålpanne med kaffekjele, grillrist og stekepanne så du kan tilberede enkle, men smakfulle måltider.

Når kvelden kommer, er «sengen» redd opp: kvalitetshengekøyer fra Hennesey Hammock, med myggnett og tak/tarp for en mest mulig behagelig nattesøvn. Hengekøyene kan enkelt hektes fast i ferdig oppsatte stropper. Du trenger bare ta med din egen sovepose.

Her kan du oppleve noe som er annerledes, eller som Arne Næss sa det: «En ikke-dagligdags opplevelse som skaper de dype sporene i minnet».

Varmt velkommen til villmarka!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • søndag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages