Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen

  • Dvergsnesveien 571, Kristiansand
  • +47 38041980
  •  /  km From You
Overview
Details

Et familievennlig - 5 stjerners - feriesenter like øst for Kristiansand, midt i den vakre skjærgården.

Ytterst i Kristiansand’s fantastiske skjærgård finner du Kristiansand Feriesenter, omsluttet av hav på tre kanter. De tilbyr en 5-stjerners campingplass med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt og 250 sengeplasser i hytter, motellrom og leiligheter.

Kristiansand Feriesenter har sommeråpent medio mai til medio august. Se nettsiden for mer info.

Leilighetskomplekset - "Holmen": Leilighetene i første etasje har utgang til terrasse, mens leilighetene i tredje etasje har lufteveranda - og bord m/ benkpå uteareal i første etasje. Alle leilighetene har to soverom - de fleste har sengeplass til 6, samt to ekstra soveplasser i stua. I andre etasje er gjestekjøkken, sanitæranlegg og familierom.

2 store motellhytter på 50 m² helt nede ved sjøen. Disse hyttene har sengeplass til 8 personer fordelt på to soverom, dyner og puter, stue m/salonggruppe og TV, bad m/dusj og toalett, fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyrtopp og oppvaskmaskin.

10 motellhytter på 35 m² for 6 personer. Samme standard som stor motellhytte. 20 motellrom. To av disse har egen terrasse mot solnedgang. Alle rommene har eget bad med dusj og toalett, over- og underkøye, dobbel sovesofa - ev. sofa og bord m/ stol, beregnet for en familie på 4.

Overnattingsmuligheter med campingvogn eller bobil.

Fritidsaktiviteter: Kristiansand Feriesenter har egen strand og vannrutsjebane. Det er gode muligheter for ballspill med både sandvolleyballbane og ballbinge på området. Det er 2 lekeplasser i leiren, hoppepute, klatrenett. 

I sommersesongen har Feriesenteret åpent gatekjøkken, storkiosk og hagekro med tilgjengelige griller, salg av mat, og aktiviteter under Sommercampen i Juli.

Feriesenteret har kolonial, gatekjøkken, kiosk og hagekro med grilling og aktiviteter på dag og kveldstid.

Ankomst fra Kristiansand: Kjør over Varoddbrua, gjennom tunnelen, ta til høyre og følg skilt mot Kristiansand Feriesenter. Avkjørsel fra E-18 på østsiden av Varoddbrua: Fra avkjørsel 91 på E-18 er det 5,5 km til Feriesenteret. Følg skiltingen med Kristiansand Feriesenter.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Camping
  • Sanitær tømmestasjon

Planlegg reisen

Tjenester
  • Kjæledyr tillatt
Green Travel
The Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages