Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder VENNESLA

Juvet bungy

  • Stallemovegen, Øvrebø, Vennesla
  • +47 40854742
  •  /  km From You
Overview
Details

Juvet Bungy, et av Norges råeste strikkhoppanlegg, 57 meter over elva. 

Mindre enn 25 minutter utenfor Kristiansand sentrum, omgitt av vakker natur, i et juv skapt etter isens tilbaketrekning, ligger Juvet. Juvet Bungy tilbyr strikkhopping fra et av Norges råeste strikkhoppanlegg.

Book på juvetbungy.no.

Om Juvet Bungy
57 meter over Juvet, hengende fra to kabler, hopper du fra en rampe, som henger i luften, i enden av en 40 meter lang hengebro. Utsikten som møter deg ute på rampen, kan ta pusten fra selv den mest kresne naturelsker. Her møtes ingeniørkunst og naturopplevelse i perfekt harmoni, og smeltes sammen for å gi deg den perfekte "backdrop" for det som fort kan bli ditt livs heftigste ekstremsport øyeblikk.

Det profesjonelle og dyktige crewet hos Juvet Bungy har mange års erfaring. Sammen har de ett mål; at du skal få drømmen din oppfylt når du besøker dem og dra herfra med følelsen av at du har fått oppleve noe unikt og blitt en stor erfaring rikere. 

Kanskje store ord? Vi tror uansett at det å utfordre seg selv, sprenge noen grenser for hva du på forhånd trodde var mulig og kjenne på frihetsfølelsen det er å være i et 57 meter fritt fall, vil gjøre at du drar fra dem med et stort smil om munnen, og med følelsen av at du har blitt en stor opplevelse rikere. Det er det som betyr noe for teamet i Juvet Bungy, og det er grunnen til at de gleder seg til hver eneste hoppdag i Juvet.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Guidede turer
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages