Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Høyt & Lavt Kristiansand

  • Gamle Mandalsvei 110, Kristiansand
  • +47 92039884
  •  /  km From You
Overview

Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark.

Klatreparken Høyt & Lavt Kristiansand ligger en 10 minutters busstur fra Kristiansand sentrum i naturskjønne omgivelser like ved vannet Grotjønn. Her kan dere boltre dere både i tretoppene, i skogen og på andre utearealer. Dette er den gamle skytterbanen, som nå blir et folkevennlig turområdet med ulike aktiviteter.

Med 8 ulike løyper, 122 elementer og hele 23 Zip-liner er dette en spennende, utfordrende og variert park. Her kan hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen være aktive og få råe opplevelser. Parkens lengste zip-line er over 200 meter lang og strekker seg hele 30 meter over Grotjønn.

Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og rød er den mest utfordrende. I mellom finner man grønne og blå løyper. I Høyt & Lavt klatreparker legger de til rette for utfordrende aktiviteter og høytflyvende opplevelser i et sikkert miljø, for alle aldre og ferdighetsnivåer. De har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper.

Transport:
Bussruter til klatreparken fra Kristiansand: Buss nr. 17 og 18 som går mot Hellemyr. Gå av på busstoppet Solkollen. Nr. 19 som går mot Suldalen. Gå av på busstoppet Suldalen. Hovedparkeringsplassen ligger like ved Solkollen Barnehage på Hellemyr.

Med bil - Fra Stavanger 
Følg E39 mot Kristiansand. Ved Fidjebakken, ta av til høyre mot Rige, kryss over E39 og fortsett tilbake på E39 vestover ca. 1 km til avkjørselen til Hellemyr. Følg veien ca. 1300 meter til du kommer til Breimyrveien nr. 100 hvor du finner Parkering Sør.

Med bil - Fra Oslo 
Følg E18 til Kristiansand og fortsett videre på E39 6,1 kilometer mot Stavanger. Etter toppen av Fidjebakken/E39 ta du avkjørselen til høyre som er skiltet med Hellemyr. Følg veien ca. 1300 meter til du kommer til Breimyrveien nr. 100 hvor du finner Parkering Sør.

For åpningstider se bedriftens nettsider.

Gruppeopplevelser:
Barnebursdag i klatreparken: Man kan man arrangere bursdag i parken. De garanterer en sporty og vellykket feiring med aktive og fornøyde barn som får boltre seg fritt i tretoppene! Egen bursdagsmeny fra vår kafé, kontakt dem for menyeksempel og pris.

Utdrikningslag: Hos Høyt & Lavt får den kommende brud/brudgom og resten av gjengen rå utfordringer og minnerike opplevelser sammen. Book selv til grupper under 20 pers. på nettsiden. 


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
Green Travel
The Høyt & Lavt Kristiansand has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages