Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Gladkjøkkenet

  • Dronningensgt. 5, Kristiansand
  • +47 90762511
  •  /  km From You
Overview

Gladkjøkkenet er et topp moderne kurskjøkken, med tilhørende spisestue, - for alle som har lyst til å nyte god mat og drikke.

På Gladkjøkkenet kan man være fra 10 til 30 personer. Lag mat i sammen eller kjør en kokkekonkurranse blant de ansatte. Selvfølgelig med hjelp fra det erfarne kjøkkenpersonale.

En kveld på Gladkjøkkenet er aller mest en festkveld. Du blir med i kjøkkenet og lærer noen gøye triks og lager mat i super kvalitet. Det blir rikelig tid til å nyte de gode rettene rundt bordet. Stedet for deg som er glad i god mat, god drikke og som liker å nyte dette sammen med kunder, kollegaer eller venner.

Gladkjøkken Sommer er en helaftens opplevelsespakke som består av en 4-retters grillmeny, trekkspillmusikk på brygga og båt- eller busstransport til Geitodden på Flekkerøya Fra 20 til 200 personer, større arrangementer på forespørsel. Været er ikke noe problem, du kan være ute eller inne alt ettersom. Hvis man velger båttransport kan man fylle det med action med Agder Havrafting sine raske havraftere eller kose seg på dekket til MS Maarten med noe godt i glasset.

Gladkjøkkenet på Hunsfos er kurs i matgleder og starter vanligvis rundt kl. 17:00 - 18.00, gjerne med noe i glasset før gjestene går til bords. Man blir delt inn i lag og får en gjennomgang av oppskriftene i kjøkkenet. Så tilberedes et nydelig måltid sammen med kjøkkensjefen og instruktørene. Deretter serveres de deiligste retter av stolte kokker. Noen tips som fornyer matlagingen hjemme får du selvfølgelig med deg.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages