Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LILLESAND

Eksklusiv Sørlandshytte i Blindleia

  • Store Krossholmen, Haugevigveien, Lillesand
  • +47 90647707
  •  /  km From You
Overview

Sørlandshytte- og landsted til leie i skjærgården ved Lillesand.

Sørlandshytta er et landsted som ligger midt i Blindleia, ved Lillesand.

Her våkner du til lyden av lette bølgeskvulp, og kanskje en tresnekke tøffer forbi mens svaneparet Svante og Svanhild kommer innom stranden på sin faste morgentur. Året rundt kan du starte dagen med en frisk dukkert fra stupebrettet med en påfølgende tur i boblebadet, og det er en uslåelig kombinasjon for å vekke kroppen. Nærheten til naturen og den friske luften gjør at en automatisk senker skuldrene, og kommer bort fra hverdagsstresset. Hele året bor du tett på ekte naturopplevelser.

Stedet er øya Store Krossholmen, som har lett adkomst med båt til privat brygge. Her er også en finkornet sandstrand med krystallklart badevann og eget stupebrett til morgenbadet. Her ligger Sørlandshytta som er en nyrestaurert hytte, med tilhørende anneks og sjøbu på til sammen 120 m2. Det er 12-16 sengeplasser og to bad. Ved brygga ligger to båter som er inkludert i leien. På terrassen har du en fantastisk utsikt utover Sørlandets sjø og holmer, og her kan en også nyte måltider og hygge seg året rundt. Du kan også tenne opp i bålpannen og nyte syn og knitring fra flammene.

Det tar bare noen minutter å kjøre fra hytta og ut til åpen sjø. Les mer om naturopplevelsene de tilbyr her. Dette gir deg muligheten til å selv få prøve fiskelykken for deretter nyte selvfisket lokal fangst på grillen gjrene ved hjelp av en lokal kokk. Fangsten kan være reker, krabber, hummer, breiflabb og piggvar. Kanskje du også vil lære om hva slags vin som passer best til de ulike fisketypene?

Hytta egner seg ypperlig for å holde kurs, ha ledersamlinger eller bare for å nyte livet i skjærgården med familie og venner. 

Utleie fra midten av august-midten av juni.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages