Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Dyreparken i Kristiansand

  • Dyreparken, Kristiansand
  • +47 97059700
  •  /  km From You
Overview

Dyreparken i Kristiansand er Norges største familieattraksjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien, inkludert overnatting.

Dyreparken i Kristiansand er åpen hver dag hele året og er et sted for lek, latter og læring. Årlig er over en million besøkende i Dyreparken og Badelandet. Her får du noen høydepunkter fra Dyreparken.

Dyreparken
Dyreparken har nesten 150 ulike dyrearter fra alle verdensdeler. Rundt en million mennesker kommer til Dyreparken hvert år for å se dyrene og oppleve alt det andre parken byr på.

Kaptein Sabeltanns Verden
I Kaptein Sabeltanns Verden er det sjørøvere som rår, med opptrinn flere ganger daglig i høysesongen. Her kan du bli med på sjørøvertokt med Den Sorte Dame, besøke Kaptein Sabeltanns skattkammer og gå på spøkelsestur i Heksa Miriams hus. Få også med deg kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann som går hele sommeren.

Badelandet
Badelandet i Dyreparken er en kjempestor badeøy med plaskende moro i spektakulære sklier og bassenger. Ved inngangen finner du også en diger sandstrand og et flytende 25 meters svømmebasseng midt uti Grashavet. I Lagunen Beach Club kan de litt større barna boltre seg i en gigantisk hinderløype på vannet som måler hele 15x45 meter.

Dyrene i Hakkebakkeskogen
Bli med på en reise gjennom den kjente historien om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner. Et tog tar deg gjennom skogen og stopper flere steder hvor du kan oppleve de mest kjente scenene fra boken som skuespill. Her møter du Klatremus, Reven, Morten Skogmus, Bamsefar og de andre.

Kardemomme by
I Kardemomme by kan du møte tante Sofie, politimester Bastian og de tre røverne, midt på lyse dagen. Det går også an å overnatte i ett av de åtte husene i Kardemomme by som er for utleie.

KuToppen
På KuToppen får du møte Chickolina, Mosk, Gisle og alle de andre dyrene fra tv-serien. Du får også oppleve ekte bondekultur med norske gårdsdyr og tradisjonsmat fra lokale leverandører.

Nordisk villmark
I Nordisk villmark går jerv, ulv, elg og gaupe "fritt" mens menneskene er "innegjerdet". Denne delen av parken gir dyrene store områder å utfolde seg på, og i foringstiden får gjestene komme tett på villdyrene.

Åpent hele året
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Parken stenger mellom 15 og 20, avhengig av sesong og ukedager. Se nettsiden for oppdatert informasjon.

Tilgjengelig for bevegelseshemmede. Parken har utlån av rullestoler hele året.

Billettbestilling
Bestill billetter til Dyreparken, Badelandet, forestillinger og show eller book overnatting i Abra Havn og Kardemomme By på Dyreparkens nettsider.

Overnatting i Abra Havn 
I sjørøverhotellet Abra Havn finnes 171 leiligheter, eller sjørøverkåker som de kalles. Her kan du sove i Pelle og Pysas seng, leie deg inn i Kaptein Sabeltanns suite eller i en av de mange andre sjørøverkåkene som omkranser Dødningskallebukta. Her kan du bo som en ekte sjørøver, men det er ikke noe latmannsliv. Klokka åtte hver morgen blir alle små sjørøvere i Abra Havn vekket av Kaptein Sabeltanns menn.

I Dyreparken kan du også overnatte på Dyreparken Hotell, Juliusskogen eller i Dyreparken Safaricamp - alle lokalisert rett ved parken.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
Green Travel
The Dyreparken i Kristiansand has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages