Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Kristiansand KRISTIANSAND

D3

  • Østerøya 240, Kristiansand
  • +47 90884410
  •  /  km From You
Overview

D3 er en produsent i Kristiansand for konferanser, konserter og spesielle anledninger. En god sparringspartner der løsninger utenom det vanlige kreves.

D3 er en kunnskapsbedrift som spesialiserer seg på dynamiske arrangementer med delikate opplevelser og en detaljert gjennomføring. Med et stort nettverk av solide folk over hele landet løser de den minste, og de største oppgaver. 

Handler det ikke om at du ønsker å kommunisere ditt budskap til rett mottaker?
D3 synliggjør dine tanker og verdier, og får frem ditt budskap til dem du ønsker å nå. Dette gjør de gjennom god planlegging og tett samarbeid med deg. De har et stort nettverk av designere, filmselskaper, tekniske leverandører, matleverandører, arrangementssteder og foredragsholdere. 

D3s oppgave er å se «den røde tråd» fra start til mål. Hele tiden være din sparringspartner på idéer og løsninger for å gjøre ditt arrangement til en opplevelse. Og – det hele skal føles som ditt, med dine verdier, dine forventninger og ditt budskap. Selve dagen kan du få oppleve sammen med dine gjester og la dem gjennomføre det planlagte. Med et dynamisk program, delikat design og detaljert teknisk gjennomføring.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages