Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder BIRKENES

Camp Flakksvann

  • Flakk 113, Birkenes
  •  /  km From You
Overview

Camp Flakksvann tilbyr en annerledes ferieopplevelse i rustikk friluftscamp med luksuriøs overnatting i tre lavvoer. Campen ligger i naturskjønne omgivelser ved nydelige Flakksvann i Birkenes kommune. Tovdalselva og Digeelva, med flotte fosser og stryk og med mulighet for laksefiske, omkranser campen på to kanter.

Camp Flakksvann ligger både skjermet for seg selv og samtidig sentralt til ved tettstedet Birkeland. Det er kort kjøreavstand til kystbyen Lillesand og den idylliske uthavnen Brekkestø, og ca 40 minutters kjøretid til Kristiansand.

Lavvoene holder høy standard, og er utstyrt med dobbeltseng, sitteplass, peis og kaffimaskin/vannkoker. Her er servicebygg med toalett og dusj, og hver lavvo disponerer sitt eget bad. I servicebygget er det også et felles kjøkken, som holder standard som storkjøkken. Her kan det lages egen mat, som kan nytes enten i fred og ro i egen lavvo eller i fellesskap med andre i festlokalet Flåderhytta. Flåderhytta er en tømmerstue med langbord og peis, og med stor grillplass, peis og mingleområde under tak på utsiden. Flåderhytta inneholder bilder, informasjon og gjenstander fra tidligere tiders tømmerfløting i området, så en får spennende kulturhistorie med på kjøpet.

Her kan naturen nytes aktivt på flotte turstier i Flakkeheia, eller på padletur på Flakksvann og i Tovdalselva. Lån av kanoer er inkludert i prisen. Det er også egen badeplass i Flakksvann. Hvis en heller foretrekker å nyte naturen i ro og mak, kan den vedfyrte badestampen med fantastisk utsikt over Flakksvann bookes, eller ro og utsikt kan nytes på egen terrasse ved lavvoen.

Barnefamilier kan leie hele området, enten det er flere vennepar med barn eller en storfamilie med besteforeldre, barn og barnebarn. Da kan det plasseres inntil to ekstrasenger per lavvo for små barn. Det er gårder i nærheten med sauer og hester. Bøker, spill og litt aktivitetsleker for utelek er tilgjengelige.

Åpningstider:
Hele uken i perioden mai til september. Se nettsiden for mer info.

Kapasitet:
Tre lavvoer, hver med plass til to personer i dobbeltseng. Mulighet til å sette inn ekstraseng for inntil to små barn per lavvo. Familier med barn må leie hele området for å unngå at noen gjesters behov for ro og fred blir motsetningsfylt i forhold til barnas behov for lek og friere spillerom.

Fasiliteter:
To av lavvoene og ett av badene er tilgjengelige for rullestolbrukere. Vedfyrt stamp. Kanoer til utlån. Grillplass og tømmerhytte med langbord og peis i fellesområdet. Gratis parkering.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Facts

Season
All Year
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages